Nooteboom service & onderdelen

Wij zijn blij u te kunnen vertellen dat SternTrucks en Nooteboom een samenwerking zijn aangegaan voor de service en onderdelen van getrokken materieel (aanhangwagens en trailers.) Dit heeft geresulteerd in het aanstellen van SternTrucks Nijkerk als officieel Nooteboom servicecenter.

Service

Bij SternTrucks kunt u terecht voor al uw reparaties en onderhoud aan getrokken materieel van Nooteboom, Floor en Kennis . Alle benodigde service-diagnose apparatuur en gereedschappen zijn bij onze werkplaats voorhanden. Service, onderhoud en reparatie van uw gehele wagenpark kunt u bij één service-partner onderbrengen.

Onderdelen

Nooteboom en SternTrucks werken voornamelijk met originele Nooteboom en Floor onderdelen. Dit geeft u als vervoerder de grootste garantie op het voorkomen van storingen. Een geavanceerd voorraadbeheer maakt levering van deze onderdelen uit voorraad mogelijk. Verder werken wij met gerenomeerde toeleveranaciers zoals SAF, BPW, ROR, WABCO, Weweler, JOST en Scheuerle.

Bent u opzoek naar onderdelen van getrokken materieel van Nooteboom, Floor en Kennis? Bij SternTrucks bent u hiervoor op het juiste adres.