Reparatie- & onderhoudscontracten.

Heeft u geen leaseovereenkomst? Ook dan kunt u een Reparatie- en Onderhoudsovereenkomst afsluiten. Met deze scherp geprijsde overeenkomst blijft uw wagen zonder zorgen altijd in perfecte conditie.

U betaalt maandelijks een vast, gunstig tarief en bent daarmee verzekerd van de Mercedes-Benz kwaliteit voor uw truck. U heeft vaste onderhoudskosten voor de duur van de overeenkomst en komt dus nooit voor onplezierige verrassingen te staan.

Voor een offerte en alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden kunt u terecht bij SternTrucks.

Basisovereenkomst Reparatie en Onderhoud
Met de basisovereenkomst is reparatie en onderhoud standaard goed geregeld. U kunt deze overeenkomst naar wens aanpassen en uitbreiden met een aantal modules: de Service+ Module of Comfort Module.

Service+ Module
Naast basisreparaties en –onderhoud, zijn met Service + Module ook bijkomende zaken gedekt. Denk bijvoorbeeld aan wettelijke keuringen en het tussentijds bijvullen van olie.

Trekker Module
Deze module is voor trekkers bedoeld. Hierin wordt een extra aantal belangrijke onderdelen opgenomen, zoals de koppelschotel, licht en lucht en de werklamp.

Comfort Module
Leun met een ontspannen gevoel achterover wanneer u kiest voor de Comfort Module. Naast de dekking van de Basisovereenkomst en Service+ Module, is ook het onderhoud en de reparatie van accessoires die door de fabriek zijn meegeleverd inbegrepen. Dit zijn bijvoorbeeld de standkachel en het navigatiesysteem.

Tarieven
Het tarief van uw Reparatie- en Onderhoudsovereenkomst hangt van een aantal factoren af:

  • het model
  • de kilometrage
  • de contractduur
  • inzet segment