Stern Auto lanceert de nieuwe Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet Limited Edition op spectaculaire wijze

11-09-2017 14:20

Tijdens het jaarlijkse topevent Stern Auto Exclusief op donderdag 7 september  jl. in Noordwijk lanceerde Floris Hoefsloot, Directeur Sales Personenwagens, de ultieme cabriolet welke gelimiteerd tot 300 stuks wereldwijd wordt geproduceerd! Met deze lancering introduceert Stern Auto, officieel AMG Performance Center, als eerste in Nederland de machtige cabriolet.

De elfde editie van Stern Auto Exclusief, die plaatsvond bij Beachclub O in Noordwijk, was naast een klantrelatie-evenement over luxury, mode, lifestyle en entertainment, ook het moment van de lancering van de Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet. Directeur Arnoud Zuijdendorp: “Mercedes-Benz is een winnend merk met prachtige, vernieuwde modellenreeksen. Met een unieke modellenstrategie is het er in geslaagd om de topmerken Maybach en AMG in Nederland uitstekend te positioneren. Stern Auto is als grootste dealer van Nederland een perfect uithangbord voor deze topmerken. De stap om op ons jaarlijkse evenement Stern Auto Exclusief het topmodel van Maybach te introduceren, is een logische.”

Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet

Op de prachtige eventlocatie van Stern Auto Exclusief is de machtige Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet op 7 september aan Nederland voorgesteld. Van de zeer gelimiteerde oplage van 300 stuks wereldwijd, levert Stern Auto er komende periode vier in Nederland uit. De cabriolet is uitgevoerd met een 6,0-liter grote V12 onder de kap die 630 pk weet te leveren. Het houdt uiteraard niet op bij uiterlijke kracht, de auto heeft afwijkend bumperwerk, speciale 20-inch Maybach-velgen én de auto projecteert zijn merklogo op de grond bij het openen van de portieren. Het interieur is opgebouwd met de meest bijzondere soorten leer, hout en andere materialen met Maybach-logo's.

sternautoexclusief_nieuwsitem

Aan het drukbezochte evenement in Noordwijk ging een bijzondere rally vooraf. Deelnemers aan de “Stern Auto Performance Rally” zijn gevraagd om met de meest unieke modellen deel te nemen, zowel van Mercedes-Benz als andere bijzondere automerken. Ruim honderd modellen, van Mercedes-Benz 300 SL tot AMG GT R  gingen van start bij de flagshipstore van Stern Auto in Veenendaal langs de A12. De prachtige uitgezette route leidde de deelnemers via het Mercedes-Benz hoofdkantoor naar de unieke beachclub in Noordwijk.

Bij Beachclub O  konden de rallyrijders en andere genodigden zich uitgebreid over de Mercedes-AMG-modellen laten informeren door de Mercedes-Benz Product Experts van Stern Auto. Zangeres Maan, bekend van onder andere ‘Beste Zangers van Nederland’, opende de avond met een intiem optreden voor de genodigden. De premium partners die al geruime tijd betrokken zijn bij dit unieke event, waren uiteraard bij deze editie aanwezig. Mede door Velthuyse & Mulder, Gassan Diamonds, Hugo Boss, Talkies Magazine en Hotels van Oranje beleefde Stern Auto Exclusief dit jaar wederom een meer dan fantastische editie.

Over Stern Auto B.V.

Stern Auto is dé Mercedes-Benz en smart dealer van Nederland. Tevens het grootste AMG Performance Center van Nederland gesitueerd in Amsterdam. Met elf vestigingen in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal. Goed voor ruim € 350 miljoen omzet en 450 fte’s.
Met de focus op onderhoud, reparatie en verkoop van personen-, bestel- en vrachtwagens staat Stern Auto garant voor zorgeloze mobiliteit. Als onderdeel van de beursgenoteerde Stern Groep biedt het een ruim pakket aanvullende services aan: verhuur, lease, schade, verzekeringen, onderhoudscontracten, wagenparkbeheer, etc.

 

----einde persbericht----

Contactpersonen:

Stern Auto B.V.: Ben Frequin, ben.frequin@sternauto.nl , 030-264 44 13