Maak kennis met de Actros SilverStar Edition

04-01-2018 13:52

Transport is topsport. Vandaar dat Mercedes-Benz de Actros Silver Star Edition introduceert. Een bijzondere editie die is geïnspireerd op het Mercedes-AMG Petronas Formule 1 team. De cabine van deze unieke Actros heeft een zilveren basis met zwarte en groene striping. Ook van binnen is de Actros Silver Star Edition alles behalve doorsnee. In samenwerking met Cools Bekledingen heeft het interieur een ingrijpende make-over gekregen. Naast de met hoogwaardig leder beklede stoelen zijn de meest opvallende accenten: de groene stiknaden in de bestuurders- en bijrijdersstoel, het stijlvolle lederen dashboard en het lederen deurpaneel. Ook de driedelige mattenset is met een groene bies en het SilverStar Edition logo verrijkt. Deze Actros is leverbaar als trekker of bakwagen en wordt geleverd in verschillende vermogensvarianten. Tijdelijk ontvangt iedere chauffeur van de Actros Silver Star Edition een unieke chauffeursjas.

De Actros SilverStar Edition uitgelicht.

Unieke Actros geinspireerd op racing voor de echte liefhebber.

Actros Silver Star 2

Vorige week was het zover: Mercedes-Benz Trucks presenteerde de Actros SilverStar Edition tijdens de mobiliteitsRAI op de stand van BIGTruck! Speciaal voor de Nederlandse markt werd deze unieke uitvoering van de Actros ontworpen. Met een geheel eigen striping, exclusief interieur en bijbehorende chauffeursjas is het een truck voor de echte liefhebber.

De Actros SilverStar Edition is geïnspireerd op de racehistorie van Mercedes-Benz. In het design zijn dan ook duidelijk de Mercedes-AMG Petronas kleuren uit de Formule 1 terug te zien. Naast de zilver-groen-zwarte striping is een SilverStar Edition logo ontwikkeld dat bovenop de dakspoiler van de cabine prijkt. Met subtiele groene accenten op de zij-skirts en in de zwarte velgen, heeft deze Actros een unieke sportieve uitstraling. De SilverStar Edition wordt geleverd met de BigSpace of GigaSpace cabine en Bi-Xenon koplampen.

Actros Silver Star 1

In samenwerking met Cools Bekledingen heeft ook het interieur van de Actros een ingrijpende make-over gekregen. Cools Bekledingen levert topkwaliteit bekleding die volledig onder de garantiebepalingen van Mercedes-Benz Trucks valt. Naast de met hoogwaardig leder beklede stoelen zijn de meest opvallende accenten: de groene stiknaden in de bestuurders- en bijrijdersstoel, het stijlvolle lederen dashboard en het lederen deurpaneel. Ook de driedelige mattenset is met een groene bies en het SilverStar Edition logo verrijkt. Deze speciale Actros wordt geleverd met een stoere, lederen SilverStar Edition chauffeursjas. 

De Actros SilverStar is meer dan alleen een fraaie verschijning. De Mercedes-Benz truck wordt geleverd in verschillende vermogensvarianten, variërend van 350kW (480 pk) tot het meest krachtige topmodel met 460 kW (630 pk). Daarnaast is deze Actros uitgerust met de anticiperende cruise controle Predictive Powertrain Control, het Comfort package, het Zichtpakket en Safety package met onder meer Active Brake Assist 4 en Side Guard Assist (‘dodehoek herkenning’). Het interieur kent met onder meer een comfortbed met premium matras, een koelkast en ambiente interieurverlichting ook een rijke uitrusting waar elke chauffeur zich helemaal in thuis voelt.

Vanaf nu is de Actros SilverStar Edition leverbaar bij SternTrucks.

Interieur Actros