FUSO Canter

De Canter maakt zich overal nuttig - van de hoveniersbranche, landschapsarchitectuur en distributiesector tot aan gemeentewerken en de bouwsector. Ongeacht waarvoor u de Canter inzet: de Canter overtuigt altijd. Van 3,5 tot 8,55 ton en van 4x4 tot Eco Hybrid – dankzij het grote modelaanbod en de branchegerichte opbouwoplossingen, deels ook af fabriek, is ook voor uw werk de juiste Canter leverbaar. Met drie cabinetypen, zes wielbases en een uiterst hoog laadvermogen en optimale draaicirkel voor krappe situaties overtuigt de Canter in de klasse van de lichte tot middelzware vrachtwagens. Bovendien voldoen alle drie de motoruitvoeringen aan de nieuwe emissienorm Euro 5b+ of Euro VI.

Waarom kiest u voor SternTrucks?

  • 4 vestigingen in Nederland
  • Binnen 24 uur reactie
  • Persoonlijke service
  • Hoge klanttevredenheid

Dankzij het efficiëntiepakket ECOFFICIENCY zorgt de Canter voor een brandstofbesparing tot 9 % ten opzichte van het vorige model. Bovendien biedt FUSO met de Canter Eco Hybrid de eerste hybride vrachtwagen aan die zich terugbetaalt. Deze vrachtwagen bewijst wereldwijd dagelijks hoe efficiënt hij is. De innovaties zorgen er namelijk voor dat u elke rit zo rendabel mogelijk onderweg bent.

Interesse? Neem dan contact op met SternTrucks

FUSO Canter E-Cell

De FUSO Canter E-Cell is de eerste, puur elektrisch aangedreven lichte truck die emissievrij en bijna geruisloos rijdt. De elektromotor van de Canter E-Cell levert 110 kW via de transmissie aan de achteras en heeft een actieradius tot wel 120 km. Het chassis is toegelaten voor een GVW van zes ton. Qua uiterlijk onderscheidt de E-Cell zich alleen van zijn voorgangers door accupakketten die aan beide zijden van het chassis zijn gemonteerd. Door zijn hoge laadvermogen, lage eigen gewicht en kleine draaicirkel is de FUSO een perfecte truck voor stedelijk distributietransport.

De FUSO Canter is door zijn veelzijdigheid en opbouwvriendelijkheid uitermate geschikt voor gemeenten, hoveniers en aannemers. Dat de E-Cell 100% elektrisch is, maakt hem voor overheden nog aantrekkelijker. Deze FUSO is niet alleen goed voor het milieu maar zorgt ook voor een betere luchtkwaliteit in stedelijke gebieden.

Acties

Bij SternTrucks doet u altijd een goede deal. Benieuwd naar onze lopende acties op trucks?

 

Bekijk acties

Vestigingen

Stern Auto heeft 11 vestigingen in Midden-Nederland. Zo is er altijd een Stern Auto vestiging dichtbij.

 

Bekijk vestigingen

Contact

Wilt u graag contact met SternTrucks? Wij zijn dagelijks bereikbaar via webchat, e-mail en telefoon.

 

Neem contact op