Succesvolle derde certificering Van ProCenter

Alle dedicated bestelwagen vestigingen van Stern Auto zijn, na een strenge audit vanuit Mercedes-Benz Nederland, voor de 3e keer officieel gecertificeerd als Van ProCenter. Stern Auto is trots op deze certificering en ziet er naar uit om u ook dit jaar weer optimaal te bedienen.

Van ProCenter

Van ons Van ProCenter mag u méér verwachten. Het dagelijks gebruik van een bestelwagen is niet te vergelijken met dat van een personenwagen. Dat vraagt om een professionele aanpak van uw dealer. Een dealer die maatwerk levert door vooraf goed na te denken, maar ook van aanpakken weet als de situatie daar om vraagt. Kortom, een dealer die ú helemaal begrijpt. Stern Auto dus. Stern Auto is officieel gecertificeerd als Van ProCenter.

Bij het Van Pro Center bent u zeker van voordelen:

Ruime keuze:
• Het volledige Mercedes-Benz bestelwagenaanbod staat tot uw beschikking
• Een proefrit is mogelijk in elk type Mercedes-Benz bestelwagen. Als het door u gewenste voertuig niet aanwezig is, dan hebben wij deze binnen twee dagen voor u beschikbaar.
• Ook voor gebruikte bestelwagens bieden wij u keuze uit een breed en gevarieerd aanbod. Uw voertuig vrijblijvend en deskundig taxeren is ook geen enkel probleem.

Extra service:
• Met onze op- en ombouwexpertise in huis zorgen wij voor extra service voor het maatwerk waarnaar u op zoek bent

Experts en specialisten:
• Onze bestelwagenspecialisten helpen u de juiste keuzes te maken bij de aanschaf van uw nieuwe bestelwagen. Tevens adviseren wij u op deskundige wijze over de voor u meest aantrekkelijke mogelijkheden op het gebied van onderhoud, leasing financiering en verzekeringen.
• Onze fleetprofessionals bieden de juiste oplossing voor de specifieke inzet van uw wagenpark.

Altijd bereikbaar:
• Ook buiten de reguliere openingstijden kunt u bij ons terecht voor advies.
• De werkplaatsreceptie kent ruime openingstijden en laten u en uw bedrijf beslist niet in de steek.

Mobiel blijven:
• Wij verzorgen uw mobiliteit, ook in het geval dat uw bestelwagen onverwachts even wat langer in de werkplaats moet verblijven. Er is altijd een Mercedes-Benz voertuig voor u beschikbaar en u kunt gebruik maken van onze overige vervangend vervoer oplossingen.