De Mercedes-Benz Citan Gesloten bestelwagen

De Citan Gesloten bestelwagen, een compacte bestelwagen voor kleine tot middelgrote bedrijven, die speciaal is afgestemd op de uitdagingen van de stedelijke omgeving. De Citan kenmerkt zich dan ook primair door een robuust uiterlijk, alsmede een flexibele en rendabele inzet.

De Mercedes-Benz Citan gesloten bestelwagen is leverbaar vanaf € 11.990,-.

De Citan is een echte stadsheld. Zijn voertuigconcept overtuigt met een grote laadruimte bij compacte exterieurafmetingen, een hoge rijdynamiek en een grote wendbaarheid. Ook in financieel opzicht is de Citan een waardevolle aanwinst. Daarvoor zorgen onder andere de lage bedrijfskosten, de optimale inzetbaarheid, een aantrekkelijke prijsstelling en uiterst flexibele financieringsmogelijkheden. Bovendien profiteert u met de Citan van de levenslange mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz mobiloVan.

De moderne Citan motoren leveren eersteklas werk en kunnen dankzij de innovatieve BlueEFFICIENCY-technologieën met een verbruik vanaf 4,3 l/100 km bijdragen aan de kostenbeheersing binnen uw bedrijf. 4, 5 Daarbij zorgt het fijn afgestelde onderstel voor een veilige en precieze handling. Tot slot zorgt het hoogwaardige interieur met ergonomisch uitgekiend bedieningsconcept en hoog comfort ervoor dat het dagelijks werk in de Citan niet alleen lichter maar ook veel plezieriger wordt.

Vanaf € 11.990,-

Wat is mijn auto waard?