Wat is uw impact?

Veiligheid komt altijd op de eerste plaats. Maar wat als veiligheid een prijs heeft? Dan wordt het thema veiligheid ineens een heel belangrijke bijzaak en wijst de praktijk uit dat er keuzes gemaakt worden. Toch hoeft het één het ander niet uit te sluiten. Tenminste, niet bij Mercedes-Benz Trucks.

De gevolgen van een truckongeval – en met name een kopstaart-botsing – zijn groot. Die verregaande impact valt van tevoren moeilijk te overzien. Bekijk de folder om te zien wat de impact kan zijn voor u en/of uw bedrijf.

De grote impact van een truckongeval is ook precies de reden dat een Advanced Emergency Braking System (AEBS) op trucks per 1 november dit jaar verplicht wordt gesteld. Deze regelgeving wordt de komende jaren fors aangescherpt. Mercedes-Benz levert met Active Brake Assist 3 een uniek systeem dat zelfstandig een noodstop inzet en daarmee nu al veel verder gaat dan de nieuwe wetgeving. Want waarom zou u de impact van een ongeval slechts willen verkleinen wanneer voorkomen ook tot de mogelijkheden behoort? Wilt u meer informatie de Active Brake Assist? Neem dan contact met ons op.

Dat het een het ander niet hoeft uit te sluiten, bewijzen de tijdelijke, hoge kortingen op ons
Safety Pack Classic. Die kunnen oplopen tot wel duizenden euro’s! De Mercedes-Benz
transportadviseur helpt u graag verder en rekent het exacte voordeel voor u uit. Mocht u
behoefte hebben aan meer informatie over de onderscheidende systemen van Mercedes-Benz op het gebied van veiligheid, dan is de themawebsite www.safetruck.nl beslist de moeite waard.