De Sprinter Combi

Wanneer u uw passagiers niet alleen betrouwbaar, maar ook veilig en comfortabel naar hun bestemming wilt brengen, is de Sprinter Combi ideaal voor u: met stoelconfiguraties voor twee tot negen personen, innovatieve uitrustingen, een comfortabele instapmogelijkheid voor het passagierscompartiment, een royaal interieur, een ruime bestuurdersplek en optioneel getinte ruiten achter. Of de Sprinter nu wordt gebruikt als hotelshuttle, in de taxi- of reisbranche, voor het vervoer van een werkploeg of voor de dienstverlening, een uitgebreide veiligheidsuitrusting zorgt voor een ontspannen rit voor u en uw passagiers.

De Mercedes-Benz Sprinter Combi is al leverbaar vanaf € 31.795,- excl. BTW/excl. BPM 

Als een van de meest duurzame voertuigen in zijn klasse bereikt de Sprinter dankzij de consequent doorontwikkelde motoren en innovatieve BlueEFFICIENCY-technologie uitstekende emissie- en verbruikswaarden. Met het als optie leverbare BlueEFFICIENCYpakket plus kunt u het brandstofverbruik tot wel 6,5 liter per 100 km verlagen.

Home banner 314x175.jpg

Onderhoud, reparatie & garantie paketten

Het zal u niet verrassen dat voor reparatie, onderhoud en garantie van uw bestelwagen, Stern Auto het juiste adres is. Goed getrainde technici, officiële diagnoseapparatuur, originele onderdelen en accessoires. Het zijn de bekende zekerheden waarmee uw bestelwagen in topconditie blijft.

Meer informatie

Werkplaatsafspraak-maken-314x175.jpg

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u onderhoud, reparatie of APK keuring aan uw bestelwagen uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud? Maak gemakkelijk online een afspraak.Maak afspraak

Wat is mijn auto waard?

 

Stern Auto Membercard

MemberCard.png

Zorgeloos rijden met de MemberCard!

Direct bestellen