Mercedes-Benz Sprinter Tourer

De nieuwe generatie Sprinter imponeert met zijn comfort en veiligheid – die op personenautoniveau liggen – en zijn progressieve design. Tegelijkertijd biedt hij maximale kostenefficiëntie dankzij lagere exploitatiekosten en uitgebreide internetconnectiviteit. Hiermee vormt de Sprinter met zijn innovatiekracht en ruim twintig jaar ervaring een nieuwe mijlpaal als moderne, rendabele en betrouwbare mobiliteitsoplossing die uw onderneming vooruithelpt.  De Mercedes-Benz Sprinter is ook leverbaar als Chassiscabine en Gesloten Bestelwagen.

De Mercedes-Benz Sprinter Tourer is al leverbaar vanaf € 31.060,- excl. btw en bpm.

Vanaf € 31.060,-

Exclusief BTW en BPM.

Waarom kiest u voor Stern Auto?

 • 11 vestigingen in Nederland
 • Binnen 24 uur reactie
 • Persoonlijke service
 • Hoge klanttevredenheid

Praktische intelligentie

De werkplek van de bestuurder is overzichtelijk en praktisch. Verbeteringen zijn de ergonomische stoelen met lange zetels, KEYLESS-START, de HOLD-functie en de krachtige automatische airconditioning THERMOTRONIC. Op het nieuwe multifunctionele stuurwiel kunnen de boordcomputer, voertuigfuncties en multimediasystemen worden bediend. Het opladen van smartphones kan vanaf nu draadloos.

De nieuwe Sprinter Tourer is daarnaast erg praktisch. Zo biedt hij plaats aan acht personen en de bestuurder. Verschillende stoelconfiguratiemogelijkheden zorgen ervoor dat de Tourer exact op uw vervoerstaak kunnen worden afgestemd.

Interesse in de Sprinter? Vraag gemakkelijk, online en geheel vrijblijvend een proefrit of offerte aan! Of bereken uw inruilwaarde.

 

Vraag-direct-een-proefrit-aan!

Benieuwd naar de inruilwaarde van uw huidige wagen?

Uw huidige auto kan u vaak nog veel extra voordeel opleveren! Om uw inruilwaarde te berekenen hoeft u niet eens meer langs te komen. Bereken nu gemakkelijk online wat de inruilwaarde van uw (Bestel)wagen is! In slechts vier eenvoudige stappen weet u precies hoeveel geld uw auto waard is als u deze inruilt. Gebruik hiervoor onderstaande online taxatiemodule

Bereken de inruilwaarde van uw auto.

Berekend de inruilwaarde van uw auto!

Geavanceerde veiligheidssystemen

De Sprinter is op veiligheid doorontwikkeld. Solide basis hiervoor is de carrosserie die door zijn constructie en materiaalgebruik bijzonder stabiel is. Daarnaast is de Sprinter gesloten cabine uit te rusten met verschillende assistentiesystemen. Het aanbod varieert van de standaard zijwindassistent tot de actieve remassistent en de spoorassistent. De laatste twee zijn standaard bij voertuigen boven 3500 kg GVW. Optioneel zorgen de achteruitrijcamera met weergave op de binnenspiegel en de 360°-camera een nóg beter overzicht vanuit de bestuurdersstoel.

Bij een botsing kan de standaard airbag helpen de bestuurder te beschermen. Als optie zijn er voor de bestuurder en bijrijder nog vijf andere airbags leverbaar. Tevens kan de Sprinter worden uitgevoerd Secondary Collision Mitigation. Dit systeem kan na het registreren van een botsing zelfstandig remmanoeuvres uitvoeren om zo kop-staartbotsingen te voorkomen.

Transmissie

Transmissie

Uniek in het segment van grote bestelwagens is de combinatie van voorwielaandrijving en de 9G-TRONIC negentraps automatische transmissie met koppelomvormer. Deze transmissie zorgt voor een optimale balans tussen een laag verbruik en een dynamisch weggedrag. Ook draagt deze transmissie bij aan een stille cabine en een uitstekend rijcomfort. De nieuwe handgeschakelde zesversnellingsbak overtuigt door zijn optimale schakelcomfort en de afwezigheid van hinderlijke trillingen in de versnellingshendel. De krachtigere achterwiel aangedreven versies zijn standaard voorzien van de 7G-TRONIC PLUS volautomaat.

Uitrusting

Uitrusting

De Sprinter Tourer is standaard rijk uitgerust en beschikt over onder andere het volgende:

 • KEYLESS START
 • Rijlichtassistent
 • Zijwindassistent
 • Secondary Collision Mitigation
 • Middengedeelte met opbergvakken
 • Ruime keuze stalen en lichtmetalenvelgen
 • Comfortopening -en sluiting met infrarood afstandsbediening
 • Schuifdeur rechts
 • Gordelwaarschuwingssysteem

Motoren

Motoren

De Mercedes-Benz Sprinter Tourer is leverbaar met verschillende krachtige dieselmotoren:

3.000 GVW (kg)

 • 211 CDI (84 kW/114 pk)
 • 214 CDI (105 kW/143 pk) 

3.500 GVW (kg)

 • 311 CDI (84 kW/114 pk)
 • 314 CDI (105 kW/143 pk)
 • 316 CDI (120 kW/163 pk)
 • 319 CDI (140 kW/190 pk)

3.500 of 5.000 GVW (kg)

 • 511 CDI (84 kW/114 pk)
 • 514 CDI (105 kW/143 pk)
 • 516 CDI (120 kW/163 pk)
 • 519 CDI (140 kW/190 pk)

Overige highlights

Overige highlights

High-performance led-koplampen

Naar wens is de Sprinter te voorzien van high-performance led-koplampen. Deze koplampen benaderen wat betreft lichttemperatuur veel meer die van daglicht dan bijvoorbeeld xenonkoplampen. Het gevolg is dat dit ’s nachts veel rustgevender voor de ogen is, waardoor vermoeidheid minder snel optreedt. Daarnaast wordt geheel automatisch de lichtsterkte en hoeveelheid automatisch aangepast aan de situatie.

De Mercedes-Benz Sprinter Tourer bij Stern Auto

De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter Tourer is te bestellen bij een van de vestigingen van Stern Auto. Met in totaal elf vestigingen is Stern Auto dé Mercedes-Benz dealer van Nederland. Van wagenparkbeheer en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: u kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. Interesse? Vraag online een proefrit of offerte aan. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de showrooms van Stern Auto.

Acties

Bij Stern Auto doet u altijd een goede deal. Benieuwd naar onze lopende acties op nieuwe bestelwagens?

Bekijk acties

Contact

Wilt u graag contact met Stern Auto? Wij zijn dagelijks bereikbaar via webchat, e-mail en telefoon.

Neem contact op

Vestigingen

Stern Auto heeft 7 bestelwagen vestigingen in Midden-Nederland. Zo is er altijd een Stern Auto vestiging dichtbij.

Bekijk vestigingen