De Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine

De Sprinter staat open voor alles wat uw dagelijks werk gemakkelijker maakt. Met drie wielbases en twee cabinevarianten is de Sprinter de perfecte transportoplossing. Voor de realisatie van uw speciale opbouwwensen is de Sprinter Chassiscabine zowel met een normaal onderstel als met een verlaagd onderstel leverbaar. Met drie wielbases en een laadvermogen tot 3050 kg (inclusief opbouw) is de Sprinter Chassiscabine een solide basis voor de meest uiteenlopende eisen en bedrijfstakken. De Mercedes-Benz Sprinter is ook leverbaar als Gesloten Bestelwagen en Tourer.

De Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine is al leverbaar vanaf € 23.700,- excl. btw en bpm.

Vanaf € 23.700,-

Exclusief BTW en BPM.

Waarom kiest u voor Stern Auto?

  • 11 vestigingen in Nederland
  • Binnen 24 uur reactie
  • Persoonlijke service
  • Hoge klanttevredenheid

Geschikt voor alle transporttaken

De werkplek van de bestuurder is overzichtelijk en praktisch. Verbeteringen zijn de ergonomische stoelen met lange zetels, KEYLESS-START, de HOLD-functie en de krachtige automatische airconditioning THERMOTRONIC. Op het nieuwe multifunctionele stuurwiel kunnen de boordcomputer, voertuigfuncties en multimediasystemen worden bediend. Het opladen van smartphones kan vanaf nu draadloos.

Professionele transportoplossingen zijn altijd individueel afgestemd. Wanneer bij uw bedrijf naast lading ook personen moet vervoeren, is de Sprinter Chassisdubbelcabine laadbak de perfecte transportoplossing voor u. Met plaats voor maximaal zeven personen en een laadvermogen tot 2585 kg is dit model uitermate praktisch, variabel en rendabel. Als standaard vierdeurs model met centrale vergrendeling, royale vierpersoonsbank achter en een als optie leverbare tweezits bijrijdersbank is de Sprinter Chassisdubbelcabine precies de juiste combinatie van een bestelwagen voor personenvervoer en materiaaltransport. De Chassisdubbelcabine heeft alles wat nodig is voor onder meer de tuin- en landbouw en aan de bouw verwante sectoren.

Interesse in de Sprinter? Vraag gemakkelijk, online en geheel vrijblijvend een proefrit of offerte aan! Of bereken uw inruilwaarde.

 

Vraag-direct-een-proefrit-aan!

Benieuwd naar de inruilwaarde van uw huidige wagen?

Uw huidige auto kan u vaak nog veel extra voordeel opleveren! Om uw inruilwaarde te berekenen hoeft u niet eens meer langs te komen. Bereken nu gemakkelijk online wat de inruilwaarde van uw (Bestel)wagen is! In slechts vier eenvoudige stappen weet u precies hoeveel geld uw auto waard is als u deze inruilt. Gebruik hiervoor onderstaande online taxatiemodule

Bereken de inruilwaarde van uw auto.

Berekend de inruilwaarde van uw auto!

Geavanceerde veiligheidssystemen

De Sprinter is op veiligheid doorontwikkeld. Solide basis hiervoor is de carrosserie die door zijn constructie en materiaalgebruik bijzonder stabiel is. Daarnaast is de Sprinter gesloten cabine uit te rusten met verschillende assistentiesystemen. Het aanbod varieert van de standaard zijwindassistent tot de actieve remassistent en de spoorassistent. De laatste twee zijn standaard bij voertuigen boven 3500 kg GVW. Optioneel zorgen de achteruitrijcamera met weergave op de binnenspiegel en de 360°-camera een nóg beter overzicht vanuit de bestuurdersstoel.

Bij een botsing kan de standaard airbag helpen de bestuurder te beschermen. Als optie zijn er voor de bestuurder en bijrijder nog vijf andere airbags leverbaar. Tevens kan de Sprinter worden uitgevoerd Secondary Collision Mitigation. Dit systeem kan na het registreren van een botsing zelfstandig remmanoeuvres uitvoeren om zo kop-staartbotsingen te voorkomen.

De Mercedes-Benz Sprinter chassiscabine bij Stern Auto

De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter chassiscabine is te bestellen bij een van de vestigingen van Stern Auto. Met in totaal elf vestigingen is Stern Auto dé Mercedes-Benz dealer van Nederland. Van wagenparkbeheer en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: u kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. Interesse? Vraag online een proefrit of offerte aan. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de showrooms van Stern Auto.

Acties

Bij Stern Auto doet u altijd een goede deal. Benieuwd naar onze lopende acties op nieuwe bestelwagens?

Bekijk acties

Contact

Wilt u graag contact met Stern Auto? Wij zijn dagelijks bereikbaar via webchat, e-mail en telefoon.

Neem contact op

Vestigingen

Stern Auto heeft 7 bestelwagen vestigingen in Midden-Nederland. Zo is er altijd een Stern Auto vestiging dichtbij.

Bekijk vestigingen