Sprinter Chassiscabine

De Sprinter staat open voor alles wat uw dagelijks werk gemakkelijker maakt. Met drie wielbases en twee cabinevarianten is de Sprinter de perfecte transportoplossing. Voor de realisatie van uw speciale opbouwwensen is de Sprinter Chassiscabine zowel met een normaal onderstel als met een verlaagd onderstel leverbaar. Met drie wielbases en een laadvermogen tot 3050 kg (inclusief opbouw) is de Sprinter Chassiscabine een solide basis voor de meest uiteenlopende eisen en bedrijfstakken.

De Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine is al leverbaar vanaf € 22.960 excl. BTW / excl. BPM

Professionele transportoplossingen zijn altijd individueel afgestemd. Wanneer bij uw bedrijf naast lading ook personen moet vervoeren, is de Sprinter Chassisdubbelcabine laadbak de perfecte transportoplossing voor u. Met plaats voor maximaal zeven personen en een laadvermogen tot 2585 kg is dit model uitermate praktisch, variabel en rendabel. Als standaard vierdeurs model met centrale vergrendeling, royale vierpersoonsbank achter en een als optie leverbare tweezits bijrijdersbank is de Sprinter Chassisdubbelcabine precies de juiste combinatie van een bestelwagen voor personenvervoer en materiaaltransport. De Chassisdubbelcabine heeft alles wat nodig is voor onder meer de tuin- en landbouw en aan de bouw verwante sectoren.

Werkplaatsafspraak-maken-314x175.jpg

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u onderhoud, reparatie of APK keuring aan uw bestelwagen uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud? Maak gemakkelijk online een afspraak.Maak afspraak

Home banner 314x175.jpg

Onderhoud, reparatie & garantie paketten

Het zal u niet verrassen dat voor reparatie, onderhoud en garantie van uw bestelwagen, Stern Auto het juiste adres is. Goed getrainde technici, officiële diagnoseapparatuur, originele onderdelen en accessoires. Het zijn de bekende zekerheden waarmee uw bestelwagen in topconditie blijft.

Meer informatie

Wat is mijn auto waard?

 

Stern Auto Membercard

MemberCard.png

Zorgeloos rijden met de MemberCard!

Direct bestellen