De Vito Tourer

Gaat u altijd efficiënt en doelgericht te werk, en houdt u van nieuwe uitdagingen? Dan verdient u een bestelwagen die voor u gemaakt lijkt: de nieuwe Vito Tourer. Een bestelwagen die niet alleen perfect zijn taken uitvoert, maar ook uw visitekaartje is en uitblinkt in flexibiliteit, veiligheid, rendement en kwaliteit. Een expert op het gebied van professioneel personenvervoer, ontwikkeld door een echte bedrijfswagenspecialist.

De Mercedes-Benz Vito Tourer is al leverbaar vanaf € 25.185,-

De nieuwe Vito Tourer is ontwikkeld om in elke situatie ingezet te kunnen worden, zonder dat dit ten koste gaat van de veelzijdigheid, het comfort en de kwaliteit die u van Mercedes-Benz gewend bent. Met een brandstofverbruik vanaf 5,7 liter per 100 km is hij zuiniger dan ooit en draagt hij met elke gereden kilometer duurzaam bij aan uw succes. En om ervoor te zorgen dat u nog veiliger op uw bestemming aankomt, beschikt hij dankzij talrijke innovatieve assistentie- en veiligheidssystemen, zoals ATTENTION ASSIST en de zijwindassistent, standaard over een hoge mate van veiligheid. Wat u ook van plan bent, met de Vito Tourer BASE, PRO of SELECT2 en de keuze uit voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving hebben wij altijd een passend voertuig voor u. De nieuwe Vito Tourer staat namelijk altijd voor u klaar en gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Mercedes-Benz Vito is bestelauto van het jaar 2017!

Vol trots delen wij mee dat de Mercedes-Benz Vito is uitgeroepen tot bestelauto van het jaar 2017.

Nieuwsbericht

vito-van-of-the-year-2017

 

Home banner 314x175.jpg

Onderhoud, reparatie & garantie paketten

Het zal u niet verrassen dat voor reparatie, onderhoud en garantie van uw bestelwagen, Stern Auto het juiste adres is. Goed getrainde technici, officiële diagnoseapparatuur, originele onderdelen en accessoires. Het zijn de bekende zekerheden waarmee uw bestelwagen in topconditie blijft.

Meer informatie

Werkplaatsafspraak-maken-314x175.jpg

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u onderhoud, reparatie of APK keuring aan uw bestelwagen uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud? Maak gemakkelijk online een afspraak.Maak afspraak

Wat is mijn auto waard?

 

Stern Auto Membercard

MemberCard.png

Zorgeloos rijden met de MemberCard!

Direct bestellen