Elke lijn en elk oppervlak van de E-Klasse Estate straalt de moderne luxe van een Mercedes-Benz uit. De E-Klasse is dan ook toonaangevend voor het hogere segment beschouwd. Wat onder andere tot uiting komt in de unieke combinatie van hoge functionaliteit en emotionele vormentaal.

De E-Klasse Estate is leverbaar vanaf € 58.480,-.

Het design is een combinatie van moderne stijl en dynamiek met voor de modelserie typerende kenmerken. Daartoe behoren onder andere de krachtig ogende voorzijde, de spannende vormgeving van de flanken, de vormgeving van de achterzijde die de breedte benadrukt en de vormgeving van de daklijn die grote overeenkomsten vertoont met de belijning van een coupé. Het resultaat is een prestigieuze en toonaangevende stijl.

Dankzij de luxueuze uitstraling van de nieuwe stoelen kenmerkt het interieur van de E-Klasse Estate zich door ongeëvenaard comfort, en benadrukt daarmee gelijktijdig de moderne luxe van Mercedes-Benz. Luxe die primair exclusiviteit uitstraalt met een royale keuze aan uitrustingen, aantrekkelijke kleurstellingen en materialen. Ongetwijfeld voelt u zich direct helemaal thuis in een omgeving die niets te wensen overlaat.

De E-Klasse is ook leverbaar als Limousine, Cabriolet, Coupé en All Terrain.

Interesse? Vraag online een proefrit of offerte aan.

 

Fotoalbum Mercedes-Benz E-Klasse Estate

Vanaf € 58.480,-

Wat is mijn auto waard?