De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Estate.

De eerste beelden van de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Estate zijn uitgegeven! Niet alleen creëert deze ruime E-Klasse met zijn interieur nieuwe maatstaven in de klasse van luxe stationwagens, de vele technische systemen zorgen voor de overtreffende trap van comfort, rijplezier en veiligheid. E-state-of-the-art!

De E-Klasse Estate is leverbaar vanaf € 58.480,-.

Een van de meest elegante silhouetten in het premiumsegment laat ware grootte voor zich spreken. Met een begageruimte van 1820 liter eist de nieuwe E-Klasse Estate alle aandacht voor zich op.

De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Estate denkt met u mee dankzij de nieuwe optionele Mercedes-Benz Intelligent Drive-systemen als MULTIBEAM LED-koplampen, DRIVE PILOT en Remote Park Pilot luiden de toekomst van de auto in.

De touch-control buttons op het stuurwiel, een optionele widescreen cockpit en de doorontwikkelde spraakgestuurde bediening LINGUATRONIC zorgen voor een intuïtieve bediening en aanduiding van de voertuigfuncties.

Met het optionele AIR BODY CONTROL-onderstel past de demping zich voor elk wiel afzonderlijk aan de feitelijke rijsituatie aan. Het beschikt over vier standen, van uiterst comfortabel tot zeer sportief.

Met het optionele actieve multicontourstoelenpakket met ENERGIZING-massagefunctie wordt autorijden een welnessbehandeling. Zo kunt u bijvoorbeeld een ontspannen programma met behaagelijke warmte kiezen.

 

Bekijk de foto's!

D297120.jpg