Mercedes-Benz CLA

De CLA geeft het op de toekomst gerichte design van Mercedes-Benz een bijzonder expressieve en uitdagende interpretatie. Hiermee vormt de vierdeurs coupé een duidelijk statement voor avantgardistisch-sportieve invloeden in het segment van de middenklasse.

  • De CLA Coupé is al leverbaar vanaf € 34.664,-
  • De CLA Shooting Brake is al leverbaar vanaf € 36.864,-

De zijkant is strak gespannen. De achterkant loert diep over het asfalt. Deze Mercedes-Benz onderscheidt zich bewust en treedt zo op de voorgrond. De nieuwe CLA heeft nog maar nauwelijks alle aandacht op zich gevestigd, of hij breekt met oude kijkgewoonten. Het krachtige design verleent de dynamische coupévorm een nieuwe expressie:

Uniform is voor de CLA geen norm. In plaats van zich in een pasvorm te laten dwingen, pronkt zijn interieur met onconventionele tegenpolen. De dynamische luchtopeningen zijn ontworpen in de vorm van een straalmotor. Het dashboard met combi-instrument met twee wijzerplaten heeft een sportief technodesign met bijzondere details. En zodra u in de sportstoelen hebt plaatsgenomen, voelt u dat dit interieur gewoonweg uitdaagt – om te starten.

 

CLA-Klasse 314x170.jpg

Vaste lage onderhoudsprijzen

Klein onderhoud CLA-Klasse (117) v.a. € 289,-
Groot onderhoud CLA-Klasse (117) v.a. € 419,-

Meer informatie 

Werkplaatsafspraak314x170 pix.jpg

Werkplaatsafspraak maken

Plan hier gemakkelijk en snel uw werkplaatsafspraak in op een moment welke voor u het beste uitkomt.

Plan direct online een afspraak in

Wat is mijn auto waard?

 

Fotoalbum: CLA Coupé

CLA Coupé 1.jpg

Fotoalbum: CLA Shooting Brake

CLA Shootingbrake 1.jpg