Het charismatische exterieur van de vernieuwede S-Klasse Limousine straalt pure status en prestige uit. Verder zorgt de vernieuwde voorbumper van de S-Klasse met geprononceerde luchtinlaten voor een sportieve uitstraling.

De Mercedes-Benz S-Klasse is leverbaar vanaf € 114.793,-.

Dit topmodel van Mercedes-Benz ondersteunt de bestuurder nog beter bij het besturen van de auto door technieken als Intelligent Drive, afstandassistent DISTRONIC en de actieve stuurassistent. Door het Intelligent Drive wordt de bestuurder ontzien en dankzij intelligente kaartgegevens kan de auto altijd perfect op alles anticiperen. 

  • De Mercedes-Benz S-Klasse Coupé is al leverbaar vanaf € 132.870,-
  • De Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet is al leverbaar vanaf € 175.771,-. Klik hier voor meer informatie.
  • De Mercedes-Maybach S-Klasse is al leverbaar vanaf € 187.539,-. Klik hier voor meer informatie.

Het interieur van de vernieuwde S-Klasse kenmerkt zich door hoogwaardige materialen. Het nieuwe widescreen-cockpit display met hoge resolutie en een draadloos oplaadsysteem voor smartphones ondeursteunen passagiers op elke manier. De vernieuwde S-Klasse biedt zelfs wellness door de als optie leverbare ENERGIZING-comfortprogramma. Met dit comfortprogramma worden aroma’s, kleuren, tonen en massages intelligent gecombineerd. Kleine impulsen zorgen voor verfrissing of ontsnapping, zodat u beter kunt presteren.

Interesse? Vraag online een proefrit of offerte aan.

 

Fotoalbum Mercedes-Benz S-Klasse Limousine

Vanaf € 114.793,-