De nieuwe Mercedes-Benz SLC

In maart 2016, exact twintig jaar na de introductie van zijn segment, kreeg de allereerste compacte roadster een nieuwe naam – SLC – en een verbeterde techniek en vormgeving. De naamsverandering onderschrijft de traditioneel nauwe band met de C-Klasse, waarmee de roadster veel van zijn techniek deelt. 

Nieuw zijn het sportieve topmodel Mercedes-AMG SLC 43 en het instapmodel SLC 180. Optisch zijn de standaard diamond grille en het optionele led-Intelligent Light System bijzonder in het oog springend. 

  • De nieuwe Mercedes-Benz SLC 180 is leverbaar vanaf € 42.388,-
  • De nieuwe Mercedes-Benz SLC 200 is leverbaar vanaf € 51.123,-
  • De nieuwe Mercedes-AMG SLC 43 is leverbaar vanaf € 79.683,-

De sportieve uitstraling van deze roadster wordt gevormd door de langgerekte motorkap en de korte achterzijde. De atletische bouw maakt de SLC waardig onderdeel van de Mercedes-Benz sportwagenfamilie. De geprononceerde achterbumper met geïntegreerde verchroomde uitlaatsierstukken is het omkijken waard.

Verfijning en sportiviteit zijn ook op fraaie wijze in het interieur verworven. De bedieningselementen dragen met aantrekkelijke vormgeving bij aan het dynamische karakter van de auto. Samen met sterke techniek zorgt het interieur voor de best mogelijke verbinding tussen auto en bestuurder.

Mercedesme 314x170.jpg

Mercedes connect me

Mercedes connect me verbindt u met uw auto. Uw auto connect met alles dat voor u belangrijk is.

Meer informatie 

Werkplaatsafspraak314x170 pix.jpg

Werkplaatsafspraak maken

Plan hier gemakkelijk en snel uw werkplaatsafspraak in op een moment welke voor u het beste uitkomt.

Plan direct online een afspraak in

Fotoalbum: SLC

SLC 3.jpg