Originele onderdelen

Heeft uw Mercedes-Benz onderhoud nodig? Gun uw Mercedes-Benz alleen het allerbeste en overtuig uzelf van de kwaliteit van onze originele onderdelen. Profiteer van de hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze originele onderdelen en reduceer bovendien de onderhoudskosten voor uw Mercedes-Benz tot een minimum. Met onze orginele Mercedes-Benz onderdelen, of orignele Mercedes-Benz ruilonderdelen als alternatief blijft uw Mercedes-Benz altijd tot in de kleinste detail op en top Mercedes-Benz! Voor meer informatie, of om originele onderdelen te bestellen kunt u contact opnemen met ons Parts Team

Banner webparts 314x175.jpg

Onze kwaliteit - uw voordeel

Originele onderdelen van Mercedes-Benz voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn getest op veiligheid en duurzaamheid. Onze originele onderdelen worden volgens de Mercedes-Benz normen uitvoerig getest en geïnspecteerd en garanderen daarom maximale prestaties, gemak van montage en betrouwbaarheid. Wij hebben al onze onderdelen gemarkeerd met de Mercedes-Benz ster, als bewijs dat perfectie in de details zit.

Originele-onderdelen.jpg

Mercedes-Benz onderdelen:

  • Overtuigen door middel van hoge kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.
  • Worden voortdurend doorontwikkeld naar de huidige stand van techniek.
  • Kunnen door ons grote netwerk snel aan u worden geleverd.
  • Kunnen desgewenst door ons gemonteerd worden tegen gunstige tarieven. 
  • Bieden een uitstekende prijs-kwaliteits-verhouding.
Banner webparts 314x175.jpg

Onderdelen Bestellen

 Met WebParts biedt Stern Auto zelfreparerende fleetowners of universele garages de mogelijkheid Mercedes-Benz originele onderdelen snel en eenvoudig via internet te bestellen. De elektronische onderdelencatalogus (EPC) van Mercedes-Benz biedt daarnaast een keuze uit meer dan 390.000 Mercedes-Benz originele onderdelen die permanent op voorraad zijn. 

Naar WebParts

Brakes-314.png

Mercedes-Benz remmen:

Onze orginele Mercedes-Benz remmen zijn uitvoerig getest en worden gekenmerkt door de beste remprestaties onder elke omstandigheden. Daarnaast kennen onze remdelen een lage slijtage en een hoge corrosiebescherming.

Battery-314px.png

Mercedes-Benz accu's:

Mercedes-Benz originele accu's onderscheiden zich door hun lange levensduur, hoge koude start vermogen, temperatuur weerstand en lage zelfontlading. Daarnaast zijn ze trilbestendiger dan traditionele accu's. 

Banner onderdelen 314x175.jpg

Ons Team

Wij stellen u graag voor aan ons Parts Team. Het toegewijde team staat voor u klaar omtrent al uw vragen over originele en gebruikte onderdelen, de webshop of wanneer u meer informatie wenst over Mercedes-Benz onderdelen.

Voor direct contact:

Nicky Das 
06-12898803 
nicky.das@sternauto.nl

Pascal Willemsen
06-82527731
pascal.willemsen@sternauto.nl

Contact Parts Team

Filters-314px.png

Mercedes-Benz filters:

Profiteren van onze expertise als het gaat om de motor van uw Mercedes-Benz schoon te houden en optimaal te beschermen tegen slijtage. Daarnaast bieden onze originele Mercedes-Benz interieurfilters u de beste en schoonste luchtkwaliteit tijdens het rijden in uw Mercedes-Benz. 

Wissers-314px.png

Mercedes-Benz ruitenwissers:

Onze originele Mercedes-Benz ruitenwissers bieden in alle weersomstandigheden, bij elke temperatuur en bij iedere snelheid de beste wiscapaciteit. Onze originele ruitenwissers zijn duurzaam en lopen geruisloos. Voor meer informatie neem contact op met onder accountmanagers!