Mobilo bij Stern Auto

Uw Mercedes is standaard uitgerust met de mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz Mobilo. Dat betekent: U kunt met een gerust gemoed vertrekken. Als u onderweg een probleem hebt met uw wagen, kunt u in heel Europa rekenen op snelle hulp ter plaatse met de kwaliteit van Mercedes-Benz - en u komt in elk geval op uw bestemming.

Technische pech en startproblemen:

Als uw voertuig niet start of door een onvoorspelbaar technisch defect niet kan rijden. Bijvoorbeeld door een mechanisch of elektronisch defect, een lege accu of bandenpech.

Kleine voorvallen:

Bij een onjuiste behandeling van het voertuig, die onverwachte pech onderweg veroorzaakt. Bijvoorbeeld bij te weinig of verkeerde brandstof of bij het verlies van de sleutel van het voertuig.

Ongeval en vandalisme:

Als uw voertuig niet meer rijklaar is. Bijvoorbeeld bij platgestoken banden of door een ongeval. Indien nodig helpen we u bij het organiseren van de sloop van het voertuig. Bij schade in het buitenland zorgen wij voor rechtsbijstand en een tolk.

Verleng Mobilo met een onderhoudsbeurt tot 30 jaar lang!

De Mobilo service is vanaf uw kentekenregistratie twee jaar lang geldig. Na deze periode kunt u de service eenvoudig verlengen: plan een onderhoudsbeurt bij ons in! Na deze onderhoudsbeurt is uw mobiliteitsgarantie een jaar lang geldig. Plant u na een jaar nog een onderhoudsbeurt, dan wordt de garantie opnieuw verlengd. Op deze manier blijft Mobilo geldig tot maar liefst dertig jaar lang!