Bedrijfsprofiel

Stern Auto, de grootste officiële Mercedes-Benz dealer van Nederland beschikt over elf vestigingen in het centrum van het land en een 24/7 online twaalfde ‘vestiging’ www.sternauto.nl. Vier van onze vestigingen zijn tevens gespecialiseerd in trucks (SternTrucks). Een dedicated aanpak voor personen-, bestelwagens, trucks en smart geeft u het specialisme voor een zorgeloze mobiliteit.

Alles draait om een ruime bereikbaarheid van ons bedrijf voor een persoonlijk of digitaal contact met onze klanten. Onze sales en aftersales vertegenwoordigers zijn uw vaste contactpersonen en ontzorgen u in uw mobiliteit. Ons customer service team verzorgt 6 dagen per week van 8.00 tot 22.00 uur de contacten en uw aanvragen. Als meest klantvriendelijke Mercedes-Benz dealerholding zullen we altijd voor uw hoogste waardering gaan. Bij Stern Auto bent u aan het juiste adres voor zowel de aanschaf als het beheer van uw auto, uw wagenpark of uw originele onderdelen.

Lees meer over Stern Groep.

Aanbod

Naast dat wij werk maken van onderhoud, reparatie en verkoop van auto’s heeft Stern Auto vele andere unieke specialismen in huis. Wij verkopen en distribueren in combinatie met 22 andere merken binnen Stern originele onderdelen met ons eigen logistieke netwerk. Wij importeren zelfstandig een breed aanbod van Mercedes-Benz personen- en bestelwagens vanuit onder andere Duitsland, vaak jonge auto’s met een groot financieel voordeel. Op onze vier grootste vestigingen verkopen wij gebruikte bestelwagens onder het label Used1, onze specialisten daar helpen u graag. In onze webshop kunt u 24/7 een groot aanbod aan originele Mercedes-Benz onderdelen en accessoires online aanschaffen. Als onderdeel van het beursgenoteerde Stern concern bieden wij u een ruim pakket aan aanvullende services aan: rent, lease, schade, verzekeringen, onderhoudscontracten, wagenparkbeheer, etc.

ISO-logo-230px1.png