Mercedes-Benz V-Klasse

Al op het eerste gezicht wordt duidelijk: de V-Klasse beheerst de nieuwe designtaal van Mercedes-Benz perfect. Niet alleen zijn expressieve uitdrukking spreekt aan, onder het uiterlijk gaan ook innerlijke waarden schuil: in het interieur overtuigt de V-Klasse met materialen van hoge kwaliteit.

 

De Mercedes-Benz V-Klasse is al leverbaar vanaf € 35.130

 

De V-Klasse combineert op voorbeeldige wijze functionaliteit met een aantrekkelijke vormgeving. Zijn expressieve exterieurdesign is het resultaat van de wisselwerking tussen opvallende lijnen en grote, rustgevende vlakken. Deze moderne designtaal van Mercedes-Benz maakt de superioriteit van de V-Klasse op indrukwekkende wijze tastbaar.

Het aantrekkelijke exterieur nodigt uit om het modern en ruim vormgegeven interieur te ontdekken. Hoogwaardige en vernieuwende materialen maken er een behaaglijke ruimte van, die u met talrijke uitrustingsplanmogelijkheden naar eigen wens kunt uitrusten.

 

Werkplaatsafspraak-maken-314x175.jpg

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u onderhoud, reparatie of APK keuring aan uw bestelwagen uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud? Maak gemakkelijk online een afspraak.Maak afspraak

Home banner 314x175.jpg

Onderhoud, reparatie & garantie paketten

Het zal u niet verrassen dat voor reparatie, onderhoud en garantie van uw bestelwagen, Stern Auto het juiste adres is. Goed getrainde technici, officiële diagnoseapparatuur, originele onderdelen en accessoires. Het zijn de bekende zekerheden waarmee uw bestelwagen in topconditie blijft.

Meer informatie

Stern Auto Membercard

MemberCard.png

Zorgeloos rijden met de MemberCard!

Direct bestellen