Onderhoud & service

vanpro_314x175px.jpg

Van Pro

Van ons Van ProCenter mag u méér verwachten. Het dagelijks gebruik van een bestelwagen is niet te vergelijken met dat van een personenwagen. Dat vraagt om een professionele aanpak van uw dealer.

Meer informatie

Werkplaatsafspraak-maken-314x175.jpg

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u onderhoud, reparatie of APK keuring aan uw bestelwagen uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud? Maak gemakkelijk online een afspraak.Maak afspraak

Home banner 314x175.jpg

Onderhoud, reparatie & garantie paketten

Het zal u niet verrassen dat voor reparatie, onderhoud en garantie van uw bestelwagen, Stern Auto het juiste adres is. Goed getrainde technici, officiële diagnoseapparatuur, originele onderdelen en accessoires. Het zijn de bekende zekerheden waarmee uw bestelwagen in topconditie blijft.

Meer informatie

Vaste lage prijzen actiebanner.jpg

Lage prijzen onderhoud

Alleen bij Stern Auto vaste prijzen voor onderhoud en reparatie werkzaamheden. Daarmee weet u altijd vooraf waar u aan toe bent.

Meer informatie

Membercard-314x175px_2.jpg

Stern Auto MemberCard

U kent het wel. Het bijvullen van de ruitensproeiervloeistof, de jaarlijkse APK, het vervangen van de sleutelbatterij… Een auto in topconditie vraagt het hele jaar door om goede zorg. Stern Auto introduceert de Stern Auto MemberCard: een unieke voordeelpas voor al deze zaken én meer.

Meer informatie

Aankoopkeuring vanaf € 99,-

Bent u voornemens om een gebruikte Mercedes-Benz te kopen? U kunt bij Stern Auto een aankoopkeuring laten uitvoeren vanaf € 99,-!

Meer informatie

Afspraak maken

MB Contact

U zit achter het stuur, en ineens realiseert u zich dat u nog een onderhoudsafspraak moet maken. Mercedes-Benz Contact is de eenvoudige oplossing voor het maken van een werkplaatsafspraak.

Direct naar MB Contact

MobiloVan 314x175px.jpg

MobiloVan

Uw mobiliteit is onze drijfveer. Wie beroepsmatig onderweg is, moet zeker zijn dat hij aankomt. Met Mercedes-Benz MobiloVan zorgen wij ervoor dat u verder kunt rijden bij een technisch defect en startproblemen.

Meer informatie

Service 24H 314x175.jpg

24h Service

Helpt u dag en nacht weer op weg.

Als u onderweg te kampen krijgt met een technisch mankement of een startprobleem, dan helpt de Mercedes-Benz Service24h u in heel Europa snel en competent weer op weg.

Meer informatie

QR 314x 175px.jpg

QR Code

Mercedes-Benz blijft werken aan nieuwe technologieën die de veiligheid nog verder kunnen verhogen. De nieuwste vinding is de Rescue Card. Een onopvallend kleine sticker die een opvallend groot verschil kan maken.

Meer informatie