Onderhoud & service

Periodiek onderhoud verhoogd de levensduur van uw bestelwagen aanzienlijk. Verzeker uzelf van de betrouwbaarheidhoge restwaarde en houdt uw bestelwagen in topconditie door onderhoud uit te voeren bij Stern Auto. Op deze pagina vindt u alle mogelijkheden: 

  • Gemakkelijk een afspraak maken voor onderhoud & advies
  • Service extra's & upgrades voor uw Mercedes-Benz
  • Acties & voordeelkaarten voor onderhoud
Werkplaatsafspraak-maken-314x175.jpg

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u onderhoud, reparatie of APK keuring aan uw bestelwagen uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud of wilt u uw banden laten wisselen? Maak hier eenvoudig online een afspraak in de werkplaats voor uw Mercedes-Benz bestelwagen.

Maak afspraak

Membercard-314x175px_2.jpg

Stern Auto MemberCard

U kent het wel. Het bijvullen van de ruitensproeiervloeistof, de jaarlijkse APK, het vervangen van de sleutelbatterij… Een auto in topconditie vraagt het hele jaar door om goede zorg. Stern Auto introduceert de Stern Auto MemberCard: een unieke voordeelpas voor al deze zaken én meer.

Meer informatie

vanpro_314x175px.jpg

Van ProCenter

Het dagelijks gebruik van een bestelwagen is niet te vergelijken met dat van een personenwagen. Dat vraagt om een professionele aanpak van uw dealer. In het Van ProCenter van Stern Auto bent u hiervoor op de juiste plaats. Met speciaal toegeweide vestigingen voor bestelwagenonderhoud.

Meer Informatie

Home banner 314x175.jpg

Onderhoud, reparatie & garantie paketten

Voor onderhoud en reparatie bent u bij Stern Auto aan het juiste adres is. Goed getrainde technici, officiële diagnoseapparatuur, originele onderdelen en accessoires. Het zijn de bekende zekerheden waarmee uw bestelwagen in topconditie blijft.

Meer informatie

Vaste lage prijzen actiebanner.jpg

Lage prijzen onderhoud

Onderhoud verlengt de levensduur van uw uw auto aanzienlijk. Alleen bij Stern Auto profiteert u van vaste prijzen voor onderhoud en reparatie werkzaamheden. Daarmee weet u altijd vooraf waar u aan toe bent. Bekijk hier de prijzen van onderhoudswerkzaamheden van modellen en onderhoudspakketten.

Meer informatie

MobiloVan 314x175px.jpg

MobiloVan

Uw mobiliteit is onze drijfveer. Wie beroepsmatig onderweg is, moet zeker zijn dat hij aankomt. Met Mercedes-Benz MobiloVan zorgen wij ervoor dat u verder kunt rijden bij een technisch defect en startproblemen. MobiloVan biedt snelle hulp van een monteur ter plaatse zodat u zo snel mogelijk weer opweg kan.

Meer informatie

Aankoopkeuring vanaf € 99,-

Bent u voornemens om een gebruikte Mercedes-Benz te kopen? U kunt bij Stern Auto een aankoopkeuring laten uitvoeren vanaf € 99,-!

 

Afspraak maken

Meer informatie

QR 314x 175px.jpg

QR Code

Mercedes-Benz blijft werken aan nieuwe technologieën die de veiligheid nog verder kunnen verhogen. De nieuwste vinding is de Rescue Card. Een onopvallend kleine sticker die een opvallend groot verschil kan maken.

Meer informatie

Service 24H 314x175.jpg

24h Service

Helpt u dag en nacht weer op weg. Als u onderweg te kampen krijgt met een technisch mankement of een startprobleem, dan helpt de Mercedes-Benz Service24h u in heel Europa snel en competent weer op weg.

Meer informatie

Mercedes-Benz Contact

U zit achter het stuur, en ineens realiseert u zich dat u nog een onderhoudsafspraak moet maken. Mercedes-Benz Contact is de eenvoudige oplossing voor het maken van een werkplaatsafspraak.

Direct naar MB Contact