Diensten

Bij Stern Auto streven wij altijd naar de hoogste klanttevredenheid. Dat gaat verder dan alleen het verkoopprocess van bestelwagens. Stern Auto biedt verschillende diensten van lease en verhuur tot garantie en schadeherstel. Onze diensten kunnen worden omschreven als een mix van hoogwaardige kennisgoed opgeleid en gemotiveerd personeel met een gegronde vakkennis. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten:

Banner autoverhuur.jpg

Autoverhuur

Of u nu gaat verhuizen, een weekend weg gaat, op vakantie wil gaan met een ruime auto of u heeft zakelijk behoefte aan een huurauto, SternRent is u graag van dienst.

Meer weten

Banner Leasen & Financieren.jpg

Leasen & Financieren

Met financiële lease kiest u voor een zakelijke financiering waarbij u verzekerd bent van vaste maandbedragen. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent!

Meer weten

Banner bedrijfswageninrichting.jpg

Bedrijfswageninrichting

Al ruim 30 jaar verzorgt SternTec de inbouw van bedrijfswageninrichtingen. Van eenvoudig tot uitgebreid en van standaard tot maatwerkoplossingen.

Meer weten

Banner wagenparkbeheer 314x175.jpg

Wagenparkbeheer

Het beheren van een wagenpark is een omvangrijk financieel vraagstuk dat specifieke en actuele kennis van de materie vergt. SternPartners is specialist op dit gebied en heeft hiervoor een unieke constructie ontwikkeld.

Meer weten

Banner verzekeren314x175pix.jpg

Verzekeren

Met de SternPolis bent u verzekerd van een zeer complete dekking voor een aantrekkelijke premie. Of u net instapt of een flinke bonus-malus korting hebt opgebouwd, wij stellen het optimale verzekeringspakket voor u samen.

Meer weten

Banners schadeherstel 314x175.jpg

Schadeherstel

SternSchade is een expert in het vakkundig repareren van autoschade. Stern Auto laat de schade aan uw auto professioneel repareren bij een van de door Mercedes-Benz erkende schadeherstel-bedrijven van SternPoint.

Meer weten

Garantie

Stern Auto heeft naast de fabrieksgarantie 3 garantie producten voor uw Mercedes-Benz personenwagen of bedrijfswagen.

Meer weten