De nieuwe Mercedes-Benz X-Klasse

Een krachtige aandrijving, meer rijcomfort en toonaangevende veiligheid: de Concept X-CLASS geeft een eerste beeld van de Mercedes-Benz X-Klasse die voor 2017 gepland staat. Bereid u voor op een opwindend rijgevoel op elke ondergrond – zowel offroad als onroad: de twee designvarianten, Concept X-CLASS powerful adventurer en Concept X-CLASS stylish explorer, illustreren op imponerende wijze de uitzonderlijke kwaliteiten van de eerste echte pick-up in het premium marktsegment.

De Mercedes-Benz X-Klasse wordt geleverd met vele verschillende mogelijkheden waarmee het exterieur en interieur van het model kunnen worden gepersonaliseerd. Bij de motoren is onder andere een krachtige V6-dieselmotor in combinatie met de permanente aandrijving op alle wielen 4MATIC voorzien. De motor met hoog koppel levert voortreffelijke rijdynamiek op verharde en onverharde ondergronden. De machtige aandrijving en het robuuste ladderchassis maken een nuttige last van meer dan 1,1 ton mogelijk en zorgen voor een trekvermogen van 3,5 ton. Net als alle andere Mercedes-Benz modellen wordt de pick-up uitgerust met toonaangevende veiligheidssystemen. Moderne rijassistentiesystemen verhogen zowel de veiligheid als het comfort van het model.

Er komen twee varianten van deze premium pick-up:

>> “Stylish Explorer”

>> “Powerful Adventurer”

Mercedes-Benz speelt als eerste premiumfabrikant in op de veranderende klantbehoeften in het wereldwijde segment van mid-size pick-ups en het maakt van de solide eentons pick-up met ruimte voor maximaal vijf personen een aantrekkelijke gezins- en lifestyleauto.

Op de hoogte gehouden worden van de Concept X-Klasse?

Ik wil op de hoogte gehouden worden.

 

Deze pagina zal aangevuld worden wanneer er meer informatie beschikbaar is. 

 

Foto-album: Concept X-Klasse

14712783_1160053450707950_1573015438842967504_o.jpg