Mercedes-Benz X-Klasse

Als geen andere pick-up verenigt de nieuwe X-Klasse schijnbare tegenstellingen: een modern design en compromisloze robuustheid, indrukwekkende terreincapaciteiten en een hoge mate van rijdynamiek, stijlvol comfort en veel praktisch gebruiksgemak. Daarmee is de X-Klasse de Mercedes onder de pick-ups. Een krachtige aandrijving, meer rijcomfort en toonaangevende veiligheid: de Mercedes-Benz X-Klasse. Bereid u voor op een opwindend rijgevoel op elke ondergrond – zowel offroad als onroad.

De Mercedes-Benz X-Klasse is leverbaar vanaf € 38.480,- excl. btw en bpm.

Fotoalbum Mercedes-Benz X-Klasse

Vanaf € 38.480,-

Exclusief BTW en BPM.

Waarom kiest u voor Stern Auto?

  • 11 vestigingen in Nederland
  • Binnen 24 uur reactie
  • Persoonlijke service
  • Hoge klanttevredenheid

Robuust en luxueus

Als geen andere pick-up verenigt de nieuwe X-Klasse schijnbare tegenstellingen: een modern design en compromisloze robuustheid, indrukwekkende terreincapaciteiten en een hoge mate van rijdynamiek, stijlvol comfort en veel praktisch gebruiksgemak. Daarmee is de X-Klasse de Mercedes onder de pick-ups. Het model biedt een hoogstaand rij- en weggedrag, zowel wat betreft rijdynamiek als rijcomfort.

In het interieur biedt de X-Klasse een comfort en een kwaliteitsindruk die ongeëvenaard zijn in het segment van middelgrote pick-ups. Het instrumentenpaneel beschikt over het voor Mercedes-Benz kenmerkende concave sierelement dat zich over de gehele breedte van het interieur uitstrekt – een noviteit in dit autosegment. Het zorgt voor een ruim ogend interieur en het oogt puristisch en modern.

Interesse in de X-Klasse? Vraag gemakkelijk, online en geheel vrijblijvend een proefrit of offerte aan! Of bereken uw inruilwaarde.

 

Vraag-direct-een-proefrit-aan!

Benieuwd naar de inruilwaarde van uw huidige wagen?

Uw huidige auto kan u vaak nog veel extra voordeel opleveren! Om uw inruilwaarde te berekenen hoeft u niet eens meer langs te komen. Bereken nu gemakkelijk online wat de inruilwaarde van uw (Bestel)wagen is! In slechts vier eenvoudige stappen weet u precies hoeveel geld uw auto waard is als u deze inruilt. Gebruik hiervoor de online taxatiemodule hieronder: 

Bereken de inruilwaarde van uw auto.

Berekend de inruilwaarde van uw auto!

Mercedes-Benz Intelligent Drive

Net als de andere modellen van Mercedes-Benz kenmerkt de X-Klasse zich door een hoog veiligheidsniveau. Tot de standaard passieve veiligheidsvoorzieningen behoren zeven airbags en het i-Size-bevestigingssysteem voor twee kinderzitjes. De bestuurder en de bijrijder beschikken over een tweetraps airbag. Voor actieve veiligheid zorgen de standaard Active Brake Assist, Lane Keeping Assist en de Traffic Sign Assist, die zowel meer veiligheid als meer comfort bieden.

Daarnaast zijn Trailer Stability Assist, een bandenspanningscontrolesysteem, een cruise control en LED-koplampen die dankzij zes leds per koplampunit de grootste lichtopbrengst in hun segment leveren verkrijgbaar.

  • De basisvariant X-Klasse PURE is een robuuste uitvoering die gericht is op functionaliteit. Hij voldoet aan alle eisen die aan een ‘werkpaard’ worden gesteld. Tegelijkertijd biedt het model qua comfort en design alles wat nodig is voor representatieve klantbezoeken en privé-activiteiten.
  • De X-Klasse PROGRESSIVE is gericht op mensen die een stijlvolle en extra comfortabele, maar tegelijkertijd robuuste pick-up zoeken – die dienstdoet als visitekaartje voor hun bedrijf en tegelijkertijd als comfortabele en representatieve gezinsauto.
  • De X-Klasse POWER is de high-end uitrustingsvariant. Deze is gericht op kopers die bijzonder veel waarde hechten aan design, prestaties en comfort. De X-Klasse POWER is de lifestyle-auto die de mainstream achter zich laat.

De Mercedes-Benz X-Klasse bij Stern Auto

De nieuwe Mercedes-Benz X-Klasse is te bestellen bij een van de vestigingen van Stern Auto. Met in totaal elf vestigingen is Stern Auto dé Mercedes-Benz dealer van Nederland. Van wagenparkbeheer en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: u kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. Interesse? Vraag online een proefrit of offerte aan. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de showrooms van Stern Auto.

Acties

Bij Stern Auto doet u altijd een goede deal. Benieuwd naar onze lopende acties op nieuwe bestelwagens?

Bekijk acties

Contact

Wilt u graag contact met Stern Auto? Wij zijn dagelijks bereikbaar via webchat, e-mail en telefoon.

Neem contact op

Vestigingen

Stern Auto heeft 7 bestelwagen vestigingen in Midden-Nederland. Zo is er altijd een Stern Auto vestiging dichtbij.

Bekijk vestigingen