Laat de kou maar komen - Stern Auto winteracties

Als u ’s ochtends vroeg op de thermometer kijkt, weet u het al: de winter staat voor de deur. Stern Auto heeft ook deze winter weer een speciaal winteractie aanbod met extra hoge kortingen.

Om goed voorbereid te zijn op regen, vorst en sneeuw onderweg, moet u uw auto afstellen op winterse omstandigheden. En dan is er geen betere keus dan de Mercedes-Benz complete sets van originele velgen met winterbanden. Dankzij speciale rubbercombinaties en een bijzonder lamellensysteem zorgen winterbanden bij regen, kou, vorst en sneeuw in vergelijking met zomerbanden voor een betere grip op de weg en een kortere remweg. Het ideale moment voor de montage van winterbanden is wanneer de temperatuur onder de 7 graden komt.

Gereed voor het koude weer.

De originele winterwielen en accessoires zijn net zo stijlvol als uw Mercedes. Heeft u plannen om deze winter er tussenuit te gaan? Met originele winterwielen en accessoires haalt u alles in huis voor een comfortabele reis. Alle winterwielen en accessoires zijn optimaal afgestemd op uw Mercedes-Benz en beschermt deze van binnen en buiten.

Interesse? Bekijk dan onze winteracties.

Actietarieven

Wielenwissel (incl. balanceren) €   59,-
Bandenwissel (incl. balanceren) €   85,-
Opslag (per seizoen) €   60,-
Wielenwissel + opslag € 119,-
Bandenwissel + opslag € 145,-

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak  

winterwielen_314px.jpg

Winterwielensets

Op zoek naar een complete winterwielenset voor uw Mercedes-Benz? Wij kunnen ook deze winter weer diverse nieuwe sets leveren met hoge kortingen.

Bekijk de nieuwe winterwielensets.

Wij hebben ook diverse gebruikte wintersets op voorraad liggen.

Bekijk onze gebruikte wielensets.

Wintercheck

Voor €19,95 of gratis i.c.m. een Stern Auto Membercard

Als u nu een wintercheck laat uitvoeren, kost dit u slechts €19,95. Heeft u een Stern Auto Membercard? Dan is de wintercheck zelfs gratis! 

Plan hier uw wintercheck

dakkoffer_314px.jpg

Dakkoffer

Veel bagage maar weinig opbergmogelijkheden, is iets wat steeds vaker voorkomt. Met de ruime en elegante Mercedes-Benz dakbox heeft u daar in ieder geval geen last van.

Vanaf € 429,-.

Meer informatie.

sneeuwkettingen_314px.jpg

Sneeuwkettingen

Stevige kettingen voor extreme omstandigheden en uitstekende tractie op sneeuw en ijs. Snelle montage met sluiting aan de voorzijde.

Vanaf € 149,-.

Meer informatie.

rubbermatten_314px.jpg

Rubbermatten

Houd het interieur schoon en bescherm het interieur tegen sneeuw, vocht en vuile schoenen. Perfecte pasvorm, voorzien van Mercedes-Benz ster en tweedelige set.

Vanaf € 54,95.

Meer informatie.

velgbeveiliging_314px.jpg

Velgbeveiliging

Bescherm uw waardevolle lichtmetalen velgen tegen diefstal: set omvat een gecodeerde sleutel en één velgbout per wiel. Leverbaar in zilverkleur en zwart.

€ 79,95 per set.

Meer informatie.

bagageruimtebak_314px.jpg

Bagageruimtebak

Beschermt tegen vuil en is eenvoudig te reinigen. De antisliplaag van PP-Flex voorkomt dat de bak gaat schuiven.

€ 79,95 per stuk.

Meer informatie.