De nieuwe Mercedes-AMG GT Roadster

In de Mercedes-AMG GT Roadster levert de 4-liter V8-AMG-biturbomotor een vermogen van 350 kW (476 pk) en een maximumkoppel van 600 Nm. Even imposant is het gewicht van de motor, dat zonder vloeistoffen slechts 245 kilogram bedraagt. Dankzij deze kenmerken beschikt de nieuwe Mercedes-AMG GT Roadster over een ongeëvenaard spontaan reactievermogen en een verbluffend hoge trekkracht bij lage toerentallen.

Dat de nieuwe Mercedes-AMG Roadster afkomstig is uit de autosport, is letterlijk van zijn 'gezicht' af te lezen. De nieuwe AMG Panamericana-grille in chroom hoogglanzend kenmerkt de diep naar beneden getrokken voorskirt. Verdere highlights aan de voorzijde zijn de sportieve high-performance led-koplampen en het typerende Mercedes-Benz lichtdesign. Van opzij wekt de hoogwaardige, uit drie lagen opgebouwde stoffen kap een en al verbazing. De gesloten kap heeft een lichte, puristische uitstraling die voor een harmonieuze coupé-belijning zorgt. 

De standaard AMG-sportstoelen met bekleding in lederlook stof zwart zorgen voor de stevige ondersteuning die u in de nieuwe Mercedes-AMG GT Roadster nodig hebt. Tegelijkertijd zorgen ze voor uitstekend comfort op lange trajecten. Het aan de onderzijde afgevlakte en op het greepgedeelte geperforeerde AMG Performance-stuurwiel zorgt voor uitstekende grip en controle, en geeft u bovendien direct een echte 'race feeling'.

Interesse? Vraag online een proefrit of offerte aan.

 

Mercedesme 314x170.jpg

Mercedes connect me

Mercedes connect me verbindt u met uw auto. Uw auto connect met alles dat voor u belangrijk is.

Meer informatie 

Werkplaatsafspraak314x170 pix.jpg

Werkplaatsafspraak maken

Plan hier gemakkelijk en snel uw werkplaatsafspraak in op een moment welke voor u het beste uitkomt.

Plan direct online een afspraak in

Fotoalbum: AMG GT Roadster

mercedes-benz-amg-gt_r190_wallpaper_03_1600x1200_10-2016.jpg