De nieuwe E-Klasse Coupé is een lichtend voorbeeld van de Mercedes-Benz designfilosofie, waarbij moderne stijl en elegante sportiviteit harmonieus op elkaar zijn afgestemd. Dankzij perfecte proporties en atletische stijlelementen blijft iedereen kijken naar de natuurlijke elegantie van de E-Klasse Coupé.

De Mercedes-Benz E-Klasse Coupé is al leverbaar vanaf € 57.052,-.

Met zijn expressieve coupélijnen, sensuele puurheid en langeafstandscomfort voor vier personen, combineert de nieuwe E-Klasse Coupé de schoonheid en klassieke voordelen van een Gran Turismo met de nieuwste technologie. Tevens biedt het model de intelligentie van de E-Klasse familie met uitgebreide smartphone-integratie, widescreen cockpit en de nieuwste assistentiesystemen, die optioneel onder andere gedeeltelijk autonoom rijden mogelijk maken.

Het interieur van de E-Klasse Coupé oogt buitengewoon royaal. Met vier volwaardige zitplaatsen is deze coupé ook uitermate geschikt voor het afleggen van lange trajecten. De sportieve en elegante interieurvormgeving met subtiele details en verfijnde afwerking overtuigt direct alle inzittenden. Het interieur kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit, waarbij het zogenaamde 'wrap-around effect' voor unieke behaaglijkheid zorgt.

De E-Klasse is ook leverbaar als Limousine, Estate, Cabriolet en All Terrain.

Interesse? Vraag online een proefrit of offerte aan.

 

Fotoalbum Mercedes-Benz E-Klasse Coupé

Vanaf € 57.052,-

Wat is mijn auto waard?