Spontaan een kortere weg nemen in het terrein. Op landwegen, door de sneeuw en door het zand - de E-Klasse All Terrain bewijst zijn superioriteit niet alleen in het verkeer. Op het eerste gezicht is zijn doorzettingsvermogen dan ook direct duidelijk, met designhighlights zoals een grille in SUV-stijl, robuuste stylingaccessoires en grote lichtmetalen velgen. De All Terrain is er helemaal klaar voor.

De Mercedes-Benz E-Klasse All Terrain is leverbaar vanaf € 76.314,-.

De All Terrain doet zijn nieuwe naam ook in technologisch opzicht alle eer aan. De combinatie van vierwielaandrijving 4MATIC, luchtvering AIR BODY CONTROL, een eigen all-terrain rijprogramma en grotere wielen dragen bij aan de optimale symbiose van het typerende comfort van de E-Klasse en terreinvaardigheden.

Het luchtveringssysteem zorgt in combinatie met een traploze dempingsregeling voor hoog afrolcomfort en hoge dynamiek. De demping past zich voor elk wiel afzonderlijk aan de feitelijke rijsituatie aan. Afhankelijk van de snelheid kan het onderstel een extra 20 mm worden verhoogd. Dankzij de luchtvering kan de carrosserie op drie niveaus worden afgesteld.

De E-Klasse is ook leverbaar als Limousine, Estate, Coupé en Cabriolet.

Interesse? Vraag online een proefrit of offerte aan.

 

Fotoalbum Mercedes-Benz E-Klasse All Terrain

Vanaf € 76.314,-