Ontdek de Mercedes-Benz E-Klasse Estate

De nieuwe E-Klasse Estate combineert sportieve elegantie met een dynamisch design en biedt tegelijkertijd functionaliteit en ruimte. Dankzij de gestroomlijnde daklijn en een hellende achterruit heeft de auto een vooruitstrevende look. De voorzijde imponeert met het unieke Mercedes-Benz patroon in de grille en het radiatorrooster dat de twee koplampen verbindt. Dit geeft de E-Klasse een heel eigentijdse uitstraling. Kortom, de nieuwe E-Klasse Estate is een harmonieuze combinatie van dynamiek én functionaliteit.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Mercedes-Benz E-Klasse Estate uitvoeringen

E-Klass_Estate_Luxury_Line

Mercedes-Benz E-Klasse Estate

Luxury Line

Kopen vanaf

€ 74.271


  • 19 inch multispaaks lichtmetalen velgen
  • AVANTGARDE Exterieur
  • Verlaagd comfortonderstel
  • Comfortstoelen in lederlook ARTICO
E-Klass_Estate_AMG_Line

Mercedes-Benz E-Klasse Estate

AMG Line

Kopen vanaf

€ 79.111


  • 19 inch vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen
  • AMG Line Exterieur
  • Verlaagd comfortonderstel
  • Sportstoelen in ARTICO Leder/Microvezel MICROCUT
  • Multifunctioneel sportstuurwiel in nappaleder

Het MBUX Superscreen in de Mercedes-Benz E-Klasse Estate

Het dashboard is voorzien van een compleet nieuwe digitale ervaring. De nieuwe E-Klasse Estate is uitgerust met het optionele Superscreen. Hierbij loopt het voorpassagiersscherm door tot het centrale display. Zo lijkt het centrale display te zweven boven het oppervlak van de sierelementen. Het instrumentenpaneel wordt omringd door Active Ambient lightning, dat van de voorruit in een wijde boog langs de A-stijl tot in de portieren doorloopt. Dit zorgt voor een royaal ruimtegevoel en accentueert het Superscreen nog eens extra.

Mercedes-Benz E-Klasse Estate als Plug-in Hybride

De E-Klasse Estate is verkrijgbaar als E 300 e Plug-in Hybride. Deze variant levert indrukwekkende prestaties met een elektrisch vermogen van 95 kW en een volledig elektrische actieradius tot 113 km (WLTP). Dit betekent dat je met de E-Klasse Estate zorgeloos woon-werkverkeer elektrisch kunt afleggen. Ervaar een nieuwe dimensie van duurzaam rijplezier. Daarnaast zijn de overige motoriseringen voorzien van een Mild-Hybride techniek, voor zuinig en efficiënt rijden.

E-Klasse Estate: Functioneel, intelligent en een dynamische uitstraling

De nieuwe E-Klasse Estate biedt nog meer ruimte en comfort in vergelijking met zijn voorganger. Met een toename van 28 millimeter in breedte, genieten achterpassagiers van royale elleboogruimte. De langere wielbasis van 2961 millimeter zorgt voor extra knie- en beenruimte, waardoor iedereen comfortabel kan zitten. Niet alleen is er meer ruimte voor passagiers, maar ook voor bagage. De bagageruimte is uitbreidbaar van 615 liter tot een indrukwekkende maximumcapaciteit van 1830 liter. In het Plug-in Hybride model blijft de bagageruimte ruim met een capaciteit van 460-1675 liter. Of je nu op reis gaat, boodschappen doet of gewoonweg veel spullen moet meenemen, de E-Klasse Estate biedt alle ruimte die je nodig hebt.

De Mercedes-Benz E-Klasse Estate op voorraad: nieuw en tweedehands

Kun je niet wachten totdat de nieuwe generatie E-Klasse Estate bij ons in de showroom staat? Kies voor een nieuwe of tweedehands E-Klasse uit voorraad en rijd direct weg. Onze voorraadmodellen kun je kopen, leasen of financieren. Ontdek online de E-Klasse Estate die bij je past. 

Mercedes-Benz specialist Hedin Automotive

Hedin Automotive is dé Mercedes-Benz-dealer van Nederland. Van het aanschaffen van een auto en leasing tot onderhoud en schadeherstel: Hedin Automotive biedt een breed scala aan mobiliteitsdiensten.

Houd mij op de hoogte van de Mercedes-Benz E-Klasse Estate

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Mercedes-Benz of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz E-Klasse Estate

Vanaf wanneer is de Mercedes-Benz E-Klasse Estate in de showroom te bezichtigen?

Naar verwachting zal de nieuwe E-Klasse Estate in het najaar van 2023 onze showrooms bereiken. Wij houden jou graag op de hoogte.

Wat kost de Mercedes-Benz E-Klasse Estate?

De Mercedes-Benz E-Klasse Estate is verkrijgbaar vanaf €74.243

In welke uitvoeringen is de Mercedes-Benz E-Klasse Estate beschikbaar?

De nieuwe E-Klasse Estate is beschikbaar als Luxury Line en AMG Line