RoadStars, het online platform van Mercedes-Benz Trucks

Fan van de Actros of van een andere truck van Mercedes-Benz? Dan ben je bij online platform RoadStars aan het goede adres! Je leest er alles over de nieuwste Mercedes-Benz trucks, oldtimers en het leven als vrachtwagenchauffeur. Op onze community pagina kun je een gratis profiel aanmaken, foto’s van je vrachtwagen uploaden en in contact blijven met vrienden en collega’s. Als RoadStars-lid krijg je regelmatig de kans om mee te doen aan unieke winacties en blijf je ook meteen op de hoogte van speciale Mercedes-Benz evenementen.

Een greep uit het uitgebreide aanbod dat RoadStars te bieden heeft:

Nieuws.

Op de hoogte blijven van het laatste Mercedes-Benz truck nieuws? Nieuwe veiligheidssystemen, afleveringen, evenementen en nieuwe motoren of aandrijflijnen: op RoadStars lees je er alles over!

Community.

Op onze community pagina kun je zelf een profiel aanmaken en RoadStars vrienden en collega’s toevoegen. Via social network box blijf je met elkaar in contact door berichten te sturen en foto’s te delen. Inschrijven op de wekelijkse RoadStars nieuwsbrief is ook een mogelijkheid: zo zie je in een oogopslag welke artikelen en winacties de afgelopen week op RoadStars voorbij zijn gekomen. Op het prikbord kun je foto’s van je Actros, oldtimer of Kilometermiljonair-speld met andere RoadStars delen.

Oldtimer.

Een merk met zoveel historie en dat nog altijd geschiedenis schrijft, heeft ook de liefhebber van de oldtimer veel te bieden. Op RoadStars verschijnen daarom regelmatig reportages en verhalen over deze unieke klassiekers zoals de LAK of de LAF.