De Mercedes-Benz X-Klasse

Een krachtige aandrijving, meer rijcomfort en toonaangevende veiligheid: de Mercedes-Benz X-Klasse die voor eind 2017 gepland staat. Bereid u voor op een opwindend rijgevoel op elke ondergrond – zowel offroad als onroad

De Mercedes-Benz X-Klasse wordt geleverd met vele verschillende mogelijkheden waarmee het exterieur en interieur van het model kunnen worden gepersonaliseerd. Bij de motoren is onder andere een krachtige V6-dieselmotor in combinatie met de permanente aandrijving op alle wielen 4MATIC voorzien. De motor met hoog koppel levert voortreffelijke rijdynamiek op verharde en onverharde ondergronden. De machtige aandrijving en het robuuste ladderchassis maken een nuttige last van meer dan 1,1 ton mogelijk en zorgen voor een trekvermogen van 3,5 ton. Net als alle andere Mercedes-Benz modellen wordt de pick-up uitgerust met toonaangevende veiligheidssystemen. Moderne rijassistentiesystemen verhogen zowel de veiligheid als het comfort van het model.

Mercedes-Benz speelt als eerste premiumfabrikant in op de veranderende klantbehoeften in het wereldwijde segment van mid-size pick-ups en het maakt van de solide eentons pick-up met ruimte voor maximaal vijf personen een aantrekkelijke gezins- en lifestyleauto.

Op de hoogte gehouden worden van de X-Klasse?

Ik wil op de hoogte gehouden worden.

 

Fotoalbum Mercedes-Benz X-Klasse