Stilstand terwijl u met lading onderweg bent? Geen optie!

In het fijnmazige distributiewerk is een bestelwagen waar u volledig op kunt vertrouwen essentieel. Met een Mercedes-Benz bestelwagen weet u zeker dat u onderweg bent met de hoogst mogelijke degelijkheid en betrouwbaarheid, en dat tegen een verrassend scherpe aanschafprijs en zeer lage kilometerkostprijs. Wij adviseren u graag over welke bestelwagens voor uw branche als beste uit de bus komen.

De Sprinter Gesloten Bestelwagen en Chassiscabine

Een model dat zich binnen de distributie onweerlegbaar bewezen heeft, is de Sprinter. Zowel in een Gesloten Bestelwagen als Chassiscabine bent u ondanks een druk schema ontspannen onderweg, dankzij het onovertroffen comfort, de hoogstaande veiligheid en het gemak bij het laden en lossen. Voor welke variant en opbouw u ook kiest, met een GVW tot 5,5 ton en een laadvolume tot 17 m3 laat de Sprinter niets te wensen over. In 2015 door eurotransport.de als beste KEP (Koeriers-, Expresse- en Pakketdiensten) bestelwagen verkozen.

geconditioneerd-artikel-1 

VanPro 314x175

Van ProCenter

Van ons Van ProCenter mag u méér verwachten. Het dagelijks gebruik van een bestelwagen is niet te vergelijken met dat van een personenwagen. Stern Auto levert daarom het maatwerk zodat wij uw verwachtingen kunnen overtreffen.

Meer informatie