Als beste uit de bus voor horeca, detail- en groothandel

Over smaak valt niet te twisten? Dat is nog maar de vraag, zeker binnen de horeca, detail- en groothandel, waar smaak en presentatie zeer belangrijk zijn. Een smaakvolle uitstraling was gelukkig nog nooit zo bereikbaar, dankzij de bestelwagens van Mercedes-Benz. Wij adviseren u graag over welke bestelwagens voor uw branche als beste uit de bus komen.

De Citan Gesloten bestelwagen.

De Citan van Mercedes-Benz die een grote laadruimte en compacte buitenafmetingen combineert, overtuigt op alle fronten. De Mercedes-Benz Citan kenmerkt zich door zeer stabiel rijgedrag in combinatie met grote wendbaarheid en een hoge mate van rijcomfort. De directe besturing functioneert zeer exact en gevoelig. Het ergonomische interieur voelt hoogwaardig aan door de kwalitatieve afwerking. Kortom, een model dat zich binnen de horeca, detail- en groothandel onweerlegbaar bewezen heeft. Dat smaakt naar meer. 

Horeca-artikel-1

VanPro 314x175

Van ProCenter

Van ons Van ProCenter mag u méér verwachten. Het dagelijks gebruik van een bestelwagen is niet te vergelijken met dat van een personenwagen. Stern Auto levert daarom het maatwerk zodat wij uw verwachtingen kunnen overtreffen.

Meer informatie