Als beste uit de bus voor de bouw en installatiebranche

U weet het vast als geen ander: in de bouw en installatie moet een bestelwagen tegen een stootje kunnen. Maar niet alleen robuustheid, ook zuinigheid en betrouwbaarheid zijn belangrijk. Daarom adviseren wij u graag over welke bestelwagens voor uw branche als beste uit de bus komen.

De Sprinter Chassiscabine

Wat uw eisen ook zijn, met de Sprinter Chassiscabine weten we de perfecte oplossing te bieden. Met een groot aantal leveringsvarianten en meer dan 600 opties laat de Sprinter niets meer te wensen over. Het voertuigconcept maakt de meest uiteenlopende op- en uitbouwsystemen mogelijk. Of het nu gaat om een gesloten of een open laadbak.

Bouw-Installatie-artikel-1

De Vito en Sprinter Dubbelcabine

Wilt u naast materialen ook personen vervoeren? Dan profiteert u met een Vito of Sprinter Dubbelcabine van het beste van twee werelden. Zelfs met veel ruimte, veiligheid en comfort voor de maximaal zes of zeven inzittenden in een Vito, respectievelijk Sprinter, zult u verrast zijn over hoe veel handige opberg- en laadruimte de bestelwagens bezitten. Bijvoorbeeld dankzij de doorlaadmogelijkheid onder bank, geschikt voor lange, grote voorwerpen. Maar ook door de mogelijkheid europallets zonder problemen dwars in de laadruimte te plaatsen.

 Bouw-Installatie-artikel-1-(2)

VanPro 314x175

Van ProCenter

Van ons Van ProCenter mag u méér verwachten. Het dagelijks gebruik van een bestelwagen is niet te vergelijken met dat van een personenwagen. Stern Auto levert daarom het maatwerk zodat wij uw verwachtingen kunnen overtreffen.

Meer informatie