Als beste uit de bus voor landbouw en groenvoorziening

Iedere tak van sport kent zo zijn eigen uitdagingen. Wat te denken van een branche waar fysiek uitdagend werk in de buitenlucht en moeilijk begaanbaar terrein niet worden geschuwd? We hebben het over landbouw en groenvoorziening, waar robuustheid, praktische inzetbaarheid en een hoog laadvermogen van bestelwagens basisvoorwaarden zijn. Wij adviseren u graag over welke bestelwagens voor uw branche als beste uit de bus komen.

De Sprinter Chassiscabine

Een model dat zich binnen landbouw en groenvoorziening onweerlegbaar bewezen heeft, is de Sprinter Chassiscabine met open laadbak. Dankzij drie mogelijke wielbasissen, twee cabinevarianten, verschillende baklengtes en bakbreedtes is er altijd een Sprinter op maat. Zo biedt de Chassiscabine met open laadbak comfortabel plaats aan maximaal drie personen en op zijn stevige laadvloer van 5,8 tot 9,1 m² kunnen zelfs de grootste materialen worden vervoerd. Om het laden en lossen al even eenvoudig te maken, heeft hij een lagere drempel en aan drie zijden volledig neerklapbare bakwanden. En wilt u extra personen vervoeren?

Landbouw-en-groenvoorziening-artikel-1

VanPro 314x175

Van ProCenter

Van ons Van ProCenter mag u méér verwachten. Het dagelijks gebruik van een bestelwagen is niet te vergelijken met dat van een personenwagen. Stern Auto levert daarom het maatwerk zodat wij uw verwachtingen kunnen overtreffen.

Meer informatie