De nieuwe E-Klasse Cabriolet

Een sportief silhouet, perfecte proporties, expressieve powerdomes en een organische, gespierde achterzijde. De nieuwe E-Klasse Cabriolet is een eyeopener voor een nieuwe designtaal.

Voor het eerst is de Cabriolet ook leverbaar met vierwielaandrijving 4MATIC. De nieuwe Cabriolet is het vijfde en nieuwste lid van de E-Klasse familie, die binnen een jaar compleet is vernieuwd. Het merk uit Stuttgart zet met dit model zijn traditie van high-end Cabriolets met klassieke stoffen kap voort. Als de stoffen kap gesloten is, lijkt het silhouet van de E-Klasse Cabriolet op dat van de E-Klasse Coupé. De nauwe verwantschap tussen de twee modellen komt ook naar voren in het design van sensuele puurheid. Het design is warm en cool tegelijk en straalt elegantie en intelligentie uit. Uiteraard heeft de Cabriolet ook een heel eigen gezicht, met name als de kap geopend is.

Instappen en diep ademhalen

Exclusieve materialen in het interieur, zoals het zonlichtreflecterende leder in macchiatobeige/yachtblauw en fraaie sierdelen, zorgen ervoor dat de nieuwe Cabriolet een belevenis is voor alle zintuigen. De opties AIRCAP en AIRSCARF zorgen ervoor dat open rijden in de Cabriolet nóg comfortabeler wordt. Deze rijervaring wordt perfect afgerond door de volautomatische bagageruimteafscheiding.

 

Foto-album: E-Klasse Cabriolet

E-Klasse_cabrio_fotoalbum_314x175.jpg