Pas op, de E-Klasse Cabriolet heeft slechts twintig seconden nodig om u te verleiden. Dat is niet alleen de snelheid waarmee de kap wordt geopend maar ook het tijdsbestek waarin u in vervoering raakt. Op dat moment wilt u nog maar één ding: hem met anderen delen. Daarom beschikt de E-Klasse Cabriolet over vier volwaardige zitplaatsen met veel ruimte en onvergelijkbaar cabrioletcomfort voor elk seizoen.

De Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet is leverbaar vanaf € 64.577,-.

We kunnen het design van de E-Klasse Cabriolet het best beschrijven met wat we hebben weggelaten. Als eerste een vast dak. Waardoor het silhouet nóg lichter en uitgestrekter lijkt. Perfecte proporties en de puristisch vormgegeven oppervlakken zorgen voor een geheel eigen zijaanzicht en fascinerend cabrioletdesign.

Het interieur van de E-Klasse Cabriolet is een ruimhartige uitnodiging aan vier personen. Ze worden stijlvol in de elegante reissfeer van een exclusieve Gran Turismo verwelkomd. Het royale ruimteaanbod en stijlvolle design met fraaie, sportiviteit uitstralende details verwent de inzittenden bij zowel open als gesloten dak.

De E-Klasse is ook leverbaar als Limousine, Estate, Coupé en All Terrain.

Interesse? Vraag online een proefrit of offerte aan.

 

Fotoalbum Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet

Vanaf € 64.577,-

Wat is mijn auto waard?