Stuur jouw motivatiebrief en CV naar: personeelszaken@sternauto.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw Sharon Peeters, P&O Manager Stern Auto B.V., telefoonnummer 06 - 23 09 67 15.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Voor onze vestiging in Nieuwegein zijn wij op zoek naar een enthousiaste: 

Manager Verkoopadministratie (fulltime)

Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf? Dan nodigen we jou uit om te reageren!

Heb jij een passie voor auto’s, ben je communicatief sterk en beschik je over relevante leidinggevende ervaring? Dan willen we graag dat jij reageert op deze vacature!

Als Manager Verkoopadministratie stuur jij de volledige verkoop administratie(binnendienst) voor Mercedes-Benz en smart personen-, bestelwagens en trucks aan. Je hebt de dagelijkse leiding over het team (13 medewerkers) en bent continue bezig met het optimaliseren van de administratieve en logistieke (verkoop) processen. Jij zorgt er voor dat daar waar mogelijk de administratieve werkzaamheden zoveel mogelijk centraal en efficiënt mogelijk worden ingeregeld en pakt zelfstandig projecten op.

Jouw afdeling ondersteunt hierbij het totale verkoopteam van onze 11 vestigingen (personenwagens, bestelwagens en trucks). Uiteraard draai je ook volop in de dagelijkse operatie mee.

In jouw rol krijg je veel zelfstandigheid en wordt pro-activiteit zeer gewaardeerd. Je weet op de juiste wijze het beste uit jouw team te halen en draagt zo bij aan een zo hoog mogelijke productiviteit en efficiency van jouw afdeling voor de organisatie.

Voor deze functie is het een vereiste dat je meerdere jaren aantoonbare werk- en leidinggevende ervaring hebt en affiniteit met een Automotive Verkoopadministratie is een pré. Ook beschik je over HBO+ werk en denkniveau en goede communicatieve vaardigheden.

Ben jij in staat om samen met jouw team een topprestatie neer te zetten? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Stern Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsomstandigheden. Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Tevens neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidings- en trainingsprogramma. Een assessment zal deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Interesse?
Stuur jouw motivatiebrief en CV naar: sharon.peeters@sternauto.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw Sharon Peeters, HR Business Partner, tel: 030 2808 805.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld