Jouw sollicitatie kun je mailen naar: personeelszaken@sternauto.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer J. Pol, Occasion Manager Stern Auto B.V., telefoonnummer 0318-751 554.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Voor onze vestiging in Veenendaal zijn wij voor SternTrading op zoek naar een enthousiaste:

Import/Export Coordinator m/v (fulltime)

Heb jij een passie voor auto’s, ben je klantgericht en beheers je de Engelse en Duitse taal? Dan willen wij graag dat je reageert op deze vacature!

Je verwerkt alle import en export aanvragen binnen onze organisatie en bent volledig op de hoogte van alle regels rondom het importeren en exporten van auto’s van en naar het buitenland. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega’s en klanten bij vragen omtrent de import en export van auto’s.

Je onderhoudt contact met diverse externe partijen, als de RWD, de Belastingdienst en transporteurs en regelt alle BPM zaken en transporten. Als geen ander weet je de wet- en regelgeving feilloos te interpreteren en kun je goed anticiperen op wijzigingen hierin. Je staat buitenlandse (ver-)kopers te woord en regelt alle inspecties en taxaties.

Je beschikt over minimaal HBO denk- en werkniveau en hebt aantoonbare werkervaring in een import/export functie van auto’s. Je hebt iets toe te voegen aan een professionele organisatie en kan commercie en administratie perfect met elkaar combineren.

Stern Auto biedt een prettige en professionele werksfeer en prima arbeidsomstandigheden. Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Tevens neem je voor deze functie deel aan het Mercedes-Benz opleidings- en trainingsprogramma.

Jouw sollicitatie kun je mailen naar: sharon.peeters@sternauto.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer J. Pol, Occasion Manager Stern Auto B.V., telefoonnummer 0318-751 554.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.