Mercedes-Benz GLC

Wanneer een SUV met sensuele helderheid gecombineerd wordt, dan ontstaat: de nieuwe GLC. Een voertuig met een wisselwerking van karaktervaste en atletische kenmerken. Een betrouwbare en gecultiveerde begeleider in alle levenssituaties: tijdloos, modern, vooruitstrevend. En altijd klaar voor een sportieve rit.

De Mercedes-Benz GLC is al leverbaar vanaf € 59.265,- 

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe Mercedes-Benz GLC Coupé.

Expressief en aanwezig: Reeds in vooraanzicht overtuigt de nieuwe GLC. Harmonische verhoudingen en spannende licht- en schaduweffecten geven hem een krachtig uitzicht. Naar achteren toe wordt de GLC sportief en breed.

De voorkant ontleent zijn sterke aanwezigheid en expressie in essentie aan het rechtopstaande radiatorrooster met twee lamellen en de centrale Mercedes-ster. Ook opvallend: het ontwerp van de koplampen, de led-dagrijlichten en de onderrijbeveiliging in baggertand-design.

In zijaanzicht versterken claddings aan de wielkasten de SUV-uitstraling van de nieuwe GLC, die nog extra wordt benadrukt door de optionele treeplanken in aluminiumlook. Voor de brede en sportieve uitstraling van de achterkant zijn vooral de duidelijk vormgegeven wielkasten verantwoordelijk. De atletische kant van de GLC wordt nog extra benadrukt door de dakspoiler.

Mercedesme 314x170.jpg

Mercedes connect me

Mercedes connect me verbindt u met uw auto. Uw auto connect met alles dat voor u belangrijk is.

Meer informatie 

Werkplaatsafspraak314x170 pix.jpg

Werkplaatsafspraak maken

Plan hier gemakkelijk en snel uw werkplaatsafspraak in op een moment welke voor u het beste uitkomt.

Plan direct online een afspraak in

Fotoalbum: GLC

GLC 4.jpg