Kopen vanaf

€ 74.941

Private lease

€ 1.062

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de nieuwe Mercedes-Benz GLC SUV

De meest dynamische SUV van Mercedes-Benz is klaar voor de toekomst. De nieuwe Mercedes-Benz GLC onderstreept sportiviteit en luxe met een moderne look. De nieuwe GLC is alleen met hybride systeem te verkrijgen. Hij ziet er dus niet alleen fantastisch uit, je rijdt ook nog eens schoon en efficiënt.

Nieuwsgierig naar de toekomst? De nieuwe Mercedes-Benz GLC is nu bij ons in de showroom te bewonderen. Plan jouw unieke moment met de GLC of bekijk onze voorraad nieuwe en tweedehands modellen.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Mercedes-Benz GLC SUV uitvoeringen

Mercedes-AMG GLC SUV

De Mercedes-AMG GLC 43 en GLC 63 S E-Performance combineren dagelijks comfort met uiterst sportieve kenmerken. Het interieur is voorzien van alle sportieve details, gekenmerkt door carbon elementen en het speciale AMG-Performance stuurwiel. De GLC 43 is met 435 pk binnen 4,8 seconden bij de 100 km/h. De GLC 63 S E-Performance heeft 680 pk en is zelfs al binnen 3,5 seconden van 0 naar 100.

De elektrische aandrijving van de Mercedes-Benz GLC SUV

De nieuwe GLC maakt gebruik van de vierde generatie plug-in hybride aandrijving. Met een elektrisch vermogen van 100 kW, 440 Nm koppel en een volledig elektrisch rijbereik van 100 km (WLTP) wordt er wederom een grote stap gezet in elektrisch rijden. Door mild-hybride technologie worden de motoren in het lage toerental op intelligente wijze ondersteund. Hierdoor zijn functies als de start-stop-functie bijna onmerkbaar voor jou als bestuurder. Dagelijkse routes kunnen vanaf nu met gemak grotendeels elektrisch gereden worden. Zo wordt rijplezier opnieuw gedefinieerd met efficiëntie en een extreem dynamisch gevoel!

Het interieur van de GLC laat je thuisvoelen

Neem plaats in de moderne en sportieve luxe van Mercedes-Benz. Bestuur het MBUX-infotainmentsysteem gemakkelijk via het centrale 11,9 inch scherm display, dat door unieke vormgeving harmonieus overgaat in de gebogen middenconsole. Het scherm wordt omringt door royale siervlakken en moderne deurpanelen. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel en benadrukt de hoge kwaliteit van het interieur van de GLC.

Laat jezelf door de moderne technieken in avant-gardistische stoelen zakken, de GLC is qua ontwerp een evolutionaire SUV. Op een nog hoger niveau is de nieuwe GLC aangenaam stil door verfijnde akoestische maatregelen. Dit draagt bij aan het thuisgevoel in de GLC. Een plek waar elke Mercedes-Benz rijder wil zijn.

Mercedes-Benz GLC SUV prijslijst

Download de prijslijst van de GLC SUV en vind alle informatie die je zoekt. Lees alle details over de opties en prijzen nog eens rustig na op een moment dat het jou goed uitkomt. Heb je vragen? We helpen je graag in een van onze Mercedes-Benz-vestigingen.

Bekijk de nieuwe GLC SUV online

Wil jij online alvast kennismaken met de nieuwe Mercedes-Benz GLC? Bekijk dan de YouTube video. Wij laten je graag alle details zien van dit nieuwe model. Liever in het echt ervaren? Maak dan een afspraak.

Het oogstrelende design van de Mercedes-Benz GLC SUV

Het design van de nieuwe Mercedes-Benz GLC is van unieke proporties. De GLC bevat de kenmerkende karakteristieken van een klassieke SUV zoals dakrails, optionele treeplanken en chromen bodembescherming. Deze kenmerken worden gecombineerd met elegantie, sportiviteit en off-road prestaties van het hoogste niveau. De nieuwe koplampen, die naadloos aansluiten op het radiatorrooster, zorgen ervoor dat de breedte van het voertuig op een sensuele manier geaccentueerd wordt. De nauwkeurig gevormde lijnen aan de zijkant benadrukken de gespierde wielkasten waardoor er een balans ontstaat tussen elegantie en off-road prestaties.

Ervaar de Mercedes-Benz GLC SUV

De nieuwe GLC SUV is een genot om in te rijden, een ervaring die je zelf moet opdoen tijdens een proefrit. Laat je gegevens achter en wij nemen direct contact met je op zodra de nieuwe GLC bij ons in de showroom staat.

De GLC SUV op voorraad: nieuw en tweedehands

Liever niet wachten op de levertijd? Kies een Mercedes-Benz GLC SUV uit onze voorraad! Wij hebben verschillende uitvoeringen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden klaar staan. Bij Hedin Automotive kun je eenvoudig jouw nieuwe of tweedehands Mercedes-Benz GLC SUV kopen, leasen of financieren. Daarnaast krijg je bij aanschaf van een occasion standaard 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK, dus bekijk ons aanbod en vind de auto die bij je past!

Mercedes-Benz specialist Hedin Automotive

Hedin Automotive is dé Mercedes-Benz GLC SUV dealer van Nederland. Van het aanschaffen van een auto en (private)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz GLC SUV

Hoe ver kan ik elektrisch rijden met de nieuwe Mercedes-Benz GLC?

De nieuwe GLC heeft een elektrisch rijbereik tot 130 km (WLTP).

In welke uitvoeringen is de GLC leverbaar?

De Mercedes-Benz GLC SUV is leverbaar in een Business Line, Luxury Line en AMG Line.

Wat kost de GLC?

De GLC is leverbaar vanaf € 72.577.