De nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse

Het charismatische exterieur van de vernieuwede Mercedes-Maybach S-Klasse straalt pure status en prestige uit. Verder heeft de vernieuwde Maybach krachtig ogende luchtinlaten, een brede bumper en de trotste naam op de grille staan.

Dit topmodel van Mercedes-Benz ondersteunt de bestuurder nog beter bij het besturen van de auto door technieken als Intelligent Drive, afstandassistent DISTRONIC en de actieve stuurassistent. Door het Intelligent Drive wordt de bestuurder ontzien en dankzij intelligente kaartgegevens kan de auto altijd perfect op alles anticiperen. De actieve afstandsassistent DISTRONIC en de actieve stuurassistent ondersteunt de bestuurder nog beter bij het aanhouden van een veilige afstand tot de voorligger. De snelheid van de auto wordt automatisch aangepast bij het benaderen van bochten en kruisingen. 

Stap in en laat u onderdompelen

Het interieur van de vernieuwde Mercedes-Maybach S-Klasse kenmerkt zich door hoogwaardige materialen. Het nieuwe widescreen-cockpit display met hoge resolutie en een draadloos oplaadsysteem voor smartphones ondeursteunen passagiers op elke manier. De vernieuwde Mercedes-Maybach S-Klasse biedt zelfs wellness door de als optie leverbare ENERGIZING-comfortprogramma. Met dit comfortprogramma worden aroma’s, kleuren, tonen en massages intelligent gecombineerd. Kleine impulsen zorgen voor verfrissing of ontsnapping, zodat u beter kunt presteren. De exclusieve uitrusting in leder tot en met de fraaie houten sierelementen overtreffen alle verwachtingen. Verder maakt de sfeerverlichting met 64 kleuren, die als optie kan worden uitgebreid, veel individuele instellingen mogelijk.

 

Foto-album: Mercedes-Maybach S-Klasse

maybach1.jpg