De perfectie van stijlvolle mobiliteit. Dát is de Mercedes-Maybach S-Klasse Limousine. Elegantie, luxe en ultramodern comfort gecombineerd tot een unieke rijervaring.

De Mercedes-Maybach S-Klasse is leverbaar vanaf € 187.539,-.

Het sublieme karakter van dit model wordt al bij de eerste aanblik duidelijk. Het opschrift 'Maybach' op de markante voorzijde met de heldere MULTIBEAM LED-koplampen zijn kenmerkend, net zoals het elegante en krachtig ogend silhouet en de fraaie chroomsierdelen.

Het interieur kenmerkt zich door een royale ruimte en architectuur, die zich tegelijkertijd manifesteert als multifunctionele werkplek en exclusieve salon. Ongeacht of u een uitklapbaar bureaublad of champagneflûtes nodig hebt, in de nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse Limousine staan al uw wensen in het middelpunt.

De onovertroffen luxe zorgt er daarbij voor dat al uw zintuigen worden gestreeld. Het ENERGIZING-comfortprogramma kan er daarbij voor zorgen dat uw welbehagen duidelijk toeneemt.. In dit programma zijn verschillende comfortsystemen gebundeld zoals THERMOTRONIC, massagefuncties en parfumering van het interieur in zeven verschillende moods.

Interesse? Vraag online een proefrit of offerte aan.

 

Fotoalbum Mercedes-Maybach S-Klasse

Vanaf € 187.539,-