De Mercedes-Maybach S-Klasse

De Mercedes-Maybach S-Klasse staat voor het ultieme in exclusiviteit en individualiteit. Het topmodel van Mercedes-Benz combineert de perfectie van de S-Klasse met de exclusiviteit van Maybach. Zijn nieuwe grille, tweekleurige lak (optie) en nieuwe exclusieve kleurencombinaties in het interieur zorgen voor een nog luxueuzere look.

De Mercedes-Maybach is leverbaar vanaf € 198.035,-.

Vanaf € 198.035,-

Waarom kiest u voor Stern Auto?

  • 11 vestigingen in Nederland
  • Binnen 24 uur reactie
  • Persoonlijke service
  • Hoge klanttevredenheid

Businessclass: exclusiviteit en individualiteit

De tweekleurige lak – er zijn negen kleurencombinaties mogelijk – is ook een klassiek Mercedes-Maybach thema. Een dubbele blanke laklaag is als optie leverbaar op alle donkere lakkleuren. Deze zorgt voor een schitterende oppervlaktefinish met pianolakeffect en een bijzondere dieptewerking. De tweede blanke laklaag wordt uiterst zorgvuldig met de hand aangebracht door gespecialiseerde medewerkers van Maybach.

Er zijn vier verschillende 20 inch velgen leverbaar voor de Mercedes-Maybach S-Klasse, waaronder een nieuwe multispaaks velg en ook de twintiggaats velg van de Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet.

Daarbij worden er twee nieuwe exclusieve kleurencombinaties aangeboden voor het interieur: armagnacbruin/zwart en savannabeige/zwart. De zwarte bekleding nappaleder Exclusief Maybach kan besteld worden met contrastnaden in de kleuren koper, goud of platina. Ook nieuw zijn sierdelen in designo magnolia flowing lines.

Heeft u interesse in de Mercedes-Maybach S-Klasse? Vraag nu online en geheel vrijblijvend een proefrit of offerte aan! Of bereken uw inruilwaarde.

 

Vraag-direct-een-proefrit-aan!

Benieuwd naar de inruilwaarde van uw huidige auto?

Uw huidige auto kan u vaak nog veel extra voordeel opleveren! Om uw inruilwaarde te berekenen hoeft u niet eens meer langs te komen. Bereken nu gemakkelijk online wat de inruilwaarde van uw auto is! In slechts vier eenvoudige stappen weet u precies hoeveel geld uw auto waard is als u deze inruilt. Gebruik hiervoor de online taxatiemodule hieronder: 

Bereken de inruilwaarde van uw auto.

Berekend de inruilwaarde van uw auto!

Superieure klasse en trendsettende exclusiviteit

Het design van de Mercedes-Maybach S-Klasse combineert superieure klasse en trendsettende exclusiviteit. Karakteristieke elementen van de S-Klasse gaan harmonieus samen met de verlengde wielbasis. De markante achterdeur is met 66 mm ingekort en vloeit daarmee naadloos over in het ontwerp. De derde zijruit ontbreekt hier – deze is verplaatst naar de C-stijl. Daardoor bevinden de inzittenden zich achter de deuruitsnede. Zij ervaren zo een exceptioneel gevoel van privacy en exclusiviteit. De bumpers, alsmede delen op de zijvlanken zijn afgewerkt met chromen louvres. In de achterbumper zijn de uitlaatpijpen hierin geïntegreerd. De aanduiding Maybach bevindt zich links achterop het kofferdeksel.

Motoren

Motoren

De Mercedes-Benz-Maybach S-Klasse is leverbaar met verschillende krachtige benzinemotoren:

  • S 560 (345 kW/469 pk) V8
  • S 560 4MATIC (345 kW/469 pk) V8
  • S 650 (463 kW/630 pk) V12

 

Intelligente assistentiesystemen

Intelligente assistentiesystemen

Net als de S-Klasse is de Mercedes-Maybach S-Klasse leverbaar met assistentiesystemen die het rijden comfortabeler en veiliger maken zoals PRE-Safe met voetgangersherkenning, DISTRONIC PLUS met stuurassistent en Stop & Go Pilot, BAS PLUS met kruispuntassistent, Actieve spoorassistent, Adaptieve grootlichtassistent plus en nachtzichtassistent plus. Daarnaast biedt de Mercedes-Maybach S-Klasse veiligheidsvoorzieningen die door de concurrentie niet eens als optie worden aangeboden zoals de gordelslotbrenger, de gordelbag (beide inbegrepen in het PRE-SAFE achterpassagierspakket) en de kussenbag voor de executive stoelen.

Overige highlights

Overige highlights

De Mercedes-Maybach S-Klasse beschikt standaard over MULTIBEAM led-koplampen. In totaal zorgen 84 individueel aangestuurde leds voor een bijzonder helder en nauwkeurig verlicht weggedeelte. Bovendien is het grootlicht altijd aan en dimt deze automatisch de lichtsterkte wanneer het systeem andere weggebruikers detecteert. 

Genieten van de mooiste muziek, met een klank zoals die in een concertzaal? Dan biedt het Burmester high-end 3D surround sound system uitkomst. Met een systeemvermogen van 1.520 watt klinkt alles haarscherp, oftewel ‘Das Beste oder Nichts’.

De Mercedes-Maybach S-Klasse bij Stern Auto

De Mercedes-Maybach S-Klasse is te bestellen bij een van de vestigingen van Stern Auto. Met in totaal elf vestigingen is Stern Auto dé Mercedes-Benz dealer van Nederland. Van wagenparkbeheer en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: u kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. Interesse? Vraag online een proefrit of offerte aan. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de showrooms van Stern Auto.

Acties

Bij Stern Auto doet u altijd een goede deal. Benieuwd naar onze lopende acties op nieuwe personenwagens?

 

Bekijk acties

Vestigingen

Stern Auto heeft 7 personenwagen vestigingen in Midden-Nederland. Zo is er altijd een Stern Auto vestiging dichtbij.

 

Bekijk vestigingen

Contact

Wilt u graag contact met Stern Auto? Wij zijn dagelijks bereikbaar via webchat, e-mail en telefoon.

 

Neem contact op

Type- en zetfouten voorbehouden. Getoonde media kunnen afwijken van de standaard specificaties.