Rescue Card - QR-codes die levens redden.

Mercedes-Benz blijft werken aan nieuwe technologieën die de veiligheid nog verder kunnen verhogen. De nieuwste vinding is de Rescue Card. Een onopvallend kleine sticker die een opvallend groot verschil kan maken.

Mocht zich ooit een noodsituatie voordoen, dan is het zaak dat hulpverleners alle mogelijke informatie over het voertuig tot hun beschikking hebben. De Rescue Card verschaft deze informatie in één oogopslag . Zo zien hulpverleners direct waar de airbags, accu, tank, elektrische leidingen en drukcilinders zich bevinden. Met deze informatie kunnen de hulpverleners dan de inzittenden veilig uit de auto halen en direct hulp verlenen aan alle inzittenden. Zo draagt de Rescue Card een belangrijke bijdrage aan de veiligheid van de inzittenden en hulpverleners.

Sinds september 2013 voorziet Mercedes-Benz alle nieuwe voertuigen van deze Rescue Card in de vorm van een QR-code sticker. Deze Rescue Card is ook beschikbaar voor oudere Mercedes-Benz voertuigen vanaf het bouwjaar 1990.

Wilt u uw voertuig laten voorzien van deze Rescue Card dat kan simpelweg door een afspraak te maken bij Stern Auto. Natuurlijk wordt het bevestigen van deze Rescue Card gratis voor u gedaan.