Mercedes-Benz Arocs

De nieuwe Arocs verenigt kracht, robuustheid en efficiëntie op unieke wijze en zet daarmee het al meer dan 110 jaar durende succes van Mercedes-Benz bouwvoertuigen op imponerende wijze voort. De Arocs stuurt de traditie met innovatieve, baanbrekende technologieën de toekomst in en laat bij elke toepassing zien waar hij vandaan komt en waarvoor hij ontwikkeld is.

Waarom kiest u voor SternTrucks?

  • 4 vestigingen in Nederland
  • Binnen 24 uur reactie
  • Persoonlijke service
  • Hoge klanttevredenheid

Met zijn krachtige, hoog belastbare aandrijflijnconfiguraties kunt u elke rijsituatie aan. Want de Arocs brengt ook bij zware inzet het hoge vermogen betrouwbaar op de weg. Daarvoor zorgt de robuuste, solide constructie van onderstel, vering en chassis, die ook de zwaarste belastingen aan kan.

Interesse? Neem dan contact op met SternTrucks

De grote efficiëntie van de Arocs vormt een solide basis voor het succes van uw onderneming. Naast het lage verbruik van de standaard Euro VI-motoren zorgen ook de lange levensduur van de onderdelen, de geringe reparatie- en onderhoudskosten, de grote opbouwvriendelijkheid en de vele uitrustingen voor alle toepassingen in het bouwverkeer voor een uiterst rendabele inzet. De Arocs levert wat de praktijk vereist, op de bouwplaats en op de weg. Stap in en ervaar zelf de nieuwe kracht in de bouw.

Acties

Bij SternTrucks doet u altijd een goede deal. Benieuwd naar onze lopende acties op trucks?

 

Bekijk acties

Vestigingen

Stern Auto heeft 11 vestigingen in Midden-Nederland. Zo is er altijd een Stern Auto vestiging dichtbij.

 

Bekijk vestigingen

Contact

Wilt u graag contact met SternTrucks? Wij zijn dagelijks bereikbaar via webchat, e-mail en telefoon.

 

Neem contact op