Mercedes-Benz Antos Distributie

De Antos, een mijlpaal en tegelijkertijd de maatstaf voor de toekomst. Een volledig nieuwe truckklasse die speciaal voor het distributietransport vanaf 18 ton is ontwikkeld om aan de wensen van uiteenlopende branches te kunnen voldoen. Zodat u uw dagelijks werk in bijvoorbeeld de levensmiddelenbranche, handel, expeditie, brandstoflevering en tank-/silotransport nog beter en efficiënter kunt uitvoeren.

Waarom kiest u voor SternTrucks?

  • 4 vestigingen in Nederland
  • Binnen 24 uur reactie
  • Persoonlijke service
  • Hoge klanttevredenheid

Verantwoordelijk daarvoor zijn praktische en comfortabele cabines, snel reagerende en dynamische aandrijflijnconfiguraties en Euro VI-motoren. Dit alles resulteert in een laag verbruik en lage emissies gecombineerd met veilig en solide rijgedrag.

Bovendien gaat de Antos gepaard met lage reparatie- en onderhoudskosten, een opbouwvriendelijk chassis en een uitgebreid aanbod oplossingen. Daartoe behoren ook speciale modellen voor transporten waarbij laadvermogen en volume allesbepalend zijn.

Interesse? Neem dan contact op met SternTrucks

Kortom: maak kennis met een truck die niet alleen een nieuwe naam en een nieuw uiterlijk heeft, maar die ook volledig op de toekomst is gericht. Een truck die vooral in het distributietransport vanaf 18 ton praktijkgerichte oplossingen biedt.

Acties

Bij SternTrucks doet u altijd een goede deal. Benieuwd naar onze lopende acties op trucks?

 

Bekijk acties

Vestigingen

Stern Auto heeft 11 vestigingen in Midden-Nederland. Zo is er altijd een Stern Auto vestiging dichtbij.

 

Bekijk vestigingen

Contact

Wilt u graag contact met SternTrucks? Wij zijn dagelijks bereikbaar via webchat, e-mail en telefoon.

 

Neem contact op