Onderhoud & service

TotaalRendement-314px-175px.jpg

Totaal Rendement

Er zijn vele factoren die bij de exploitatie van een truck kosten veroorzaakt. Ook wanneer u niet alle kosten in de hand hebt, kunt u toch van alles doen om uw truck rendabeler te laten rijden. Lees hier meer over welke factoren van invloed zijn, wat u zelf kunt doen en wat wij voor u kunnen betekenen. 

Meer informatie

Werkplaats 314x175pix.jpg

Werkplaatsafspraak

Wilt u onderhoud, reparatie of APK keuring aan uw Mercedes-Benz uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud of wilt u uw banden laten wisselen? Maak eenvoudig online, een werkplaatsafspraak voor uw truck.

Maak afspraak

OBU-homepage-314-px-175-px.png

On Board Unit (OBU)

Per 1 april wordt in België de kilometerheffing ingevoerd wat betekent dat elke gereden kilometer van zware voertuigen moet worden geregistreerd en belast. Een On Board Unit (OBU) is vereist bij het registreren van deze kilometer. Lees hier meer over hoe de OBU kan worden besteld en hoe deze kan worden ingebouwd.

Lees meer

Diesel-Partikel-Filter-314-px.jpg

Dieselpartikelfilterpakket

Het is belangrijk om een goed filter te hebben dat zeker voldoet aan de Euro 6-norm. Mercedes-Benz originele Ruil Dieselpartikelfilters doen dat tegen een hele aantrekkelijke prijs. Lees hier meer over onze service en de voordelen van de Mercedes-Benz originele Ruil Dieselpartikelfilterpakket.

Lees meer

Trailerservice-2 314x175px.jpg

Trailerservice

Naast onderhoud en reparatie van vrachtwagens heeft SternTrucks in al zijn werkplaatsen een afdeling die zich speciaal richt op alle soorten opbouwvarianten en reparatie van getrokken materieel.

Meer informatie

Nooteboom 314x175px.jpg

Nooteboom

Bij SternTrucks kunt u terecht voor al uw reparaties en onderhoud aan getrokken materieel van Nooteboom, Floor en Kennis. Alle benodigde service-diagnose apparatuur en gereedschappen zijn bij onze werkplaats voorhanden.

Meer informatie

LPK

De Arbowet vereist dat laadkleppen minimaal eenmaal per jaar worden gekeurd. Die eis is er niet voor niets. Laadkleppen zijn onderhevig aan slijtage. Met een gedegen keuring bent u de problemen voor.

Meer informatie

Banner service 24H 314x 175pix -zwart-edit.jpg

Service 24H

Wij helpen u dag en nacht weer op de juiste weg. Onze Mercedes-Benz Service24h staat u dag en nacht snel en vakkundig ter beschikking.

Meer informatie

Onderhoudscontracten 314x175.jpg

Contracten en tarieven

Heeft u geen leaseovereenkomst? Ook dan kunt u een Reparatie- en Onderhoudsovereenkomst afsluiten. Met deze scherp geprijsde overeenkomst blijft uw wagen zonder zorgen altijd in perfecte conditie.

Meer informatie

Frigoblock logo 314x130 artk.JPG

FRIGOBLOCK

SternTrucks is de samenwerking aangegaan met FRIGOBLOCK voor het leveren van trucks voor gekoeld transport.

Meer informatie