Financiering

Mercedes-Benz durft te investeren!

De diverse modellen en uitvoeringen van Mercedes-Benz trucks bieden uitkomst voor talrijke gebruiksmogelijkheden. SternTrucks maakt in samenwerking met Mercedes-Benz CharterWay uw mobiliteitsoplossing compleet. Charterway is gespecialiseerd in financiering van bedrijfswagens. De samenwerking met SternTrucks maakt dit een unieke combinatie.

Vervoerders, aannemers, plaatselijke overheden, koeriers: Mercedes-Benz heeft vrachtwagenoplossingen op maat voor iedere klant.

Op weg zijn en blijven

U bepaalt zelf welke servicecomponenten u in uw lease-overeenkomst opneemt en kiest daarmee samen met ons de beste oplossing voor uw situatie. Met serviceproducten als reparatie en onderhoud, vervangend vervoer en verzekering blijft u ook bij schade en pech onderweg mobiel.

Beheer zonder zorgen

Het leasen of financieren van uw truck(s) heeft nog meer voordelen. U wordt niet geconfronteerd met een eenmalige grote financiering, maar betaalt maandelijks een vast bedrag. De transparante kosten zijn vooraf goed te budgetteren. Het resultaat is een kilometerkostprijs die optimaal is afgestemd op uw bedrijfssituatie. Gedurende uw leaseovereenkomst heeft u toegang tot ons online managementinformatiesysteem FleetInfo. Met FleetInfo informeren wij u volledig, optimaal en actueel over uw wagenpark in relatie tot CharterWay.

Één aanspreekpunt

SternTrucks is het vertrouwde aanspreekpunt. Alle diensten gaan via SternTrucks en dat betekent vertrouwen, overzicht en zekerheid rond de administratieve en operationele zaken van uw truck(s).

Ongekend Mercedes-Benz

Als onderdeel van Mercedes-Benz mag u ook bij Mercedes-Benz CharterWay vertrouwen op kwaliteit, betrouwbaarheid en comfort. Mercedes-Benz CharterWay werkt uitsluitend met experts die de transportbranche en de trucks van Mercedes-Benz door en door kennen. Bovendien kunt u altijd rekenen op onze klantgerichte medewerkers. Bij Mercedes-Benz Service 24h staan zij het hele jaar door, 24 uur per dag voor u klaar.

Contactpersonen Sales

Vestiging Almere
Rein Liet - 06-20056719

Vestiging Nijkerk
Tom van der Wiele - 06-82058779
Remco van Laar - 06-53578391

Vestiging Veenendaal
Anthony de Groot - 06-82122915

Vestiging Utrecht
Coen van der Wind - 06-54762566