Mercedes-Benz Vito: werknemer van de maand.

Alleen bij Stern Auto met extra voordeel!

Al voor € 17.990,-. Nu inclusief 4 jaar gratis reparatie, onderhoud én garantie.* Daarmee heeft u dus een werknemer die nooit ziek is! Bestel en financier 'm om te profiteren van het aanbod.

4 jaar gratis reparatie, onderhoud én garantie i.c.m. een financiering*.

O.b.v. 48 maanden en 30.000 km/jaar, t.w.v. bijna € 2.000,-. Heeft u andere wensen voor uw SterService contract? Uw Mercedes-Benz Van ProCenter adviseert u hier graag over. Bijvoorbeeld bij een langere looptijd en/of hoger kilometrage wordt de korting van maximaal € 1.923,- verrekend in uw SterService tarief.

*Uitsluitend in combinatie met een financiering bij Mercedes-Benz Financial Services en er is geen extra inruilpremie van toepassing.

Wat is SterService?

Heldere, lage maandpremie. Geen eigen risico. Volledige ontzorging voor reparatie en onderhoud. Transparante kilometerkostprijs. Verlengde fabrieksgarantie (SterService) inbegrepen. APK en eventuele tachograaf controle inbegrepen. Complete dekking tot maximaal 7 jaar of 300.000 km. SterService is geldig in heel Europa. Pechhulp 24/7 met MobiloVan inbegrepen.

De Vito is standaard al zeer goed op zijn job voorbereid.

De Vito biedt standaard veel unieke features op het gebied van comfort en veiligheid. Niet voor niets werd Vito zowel in 2016 als in 2017 verkozen tot Bestelauto van het Jaar. Vito werd geroemd om zijn veelzijdigheid, fantastische rijeigenschappen en de zeer professionale Mercedes-Benz Van ProCenters, die ervoor zorgen dat hij maximaal inzetbaar is.

Vito Economy vanaf €17.990,- standaard al uitgerust met:

Adaptive ESP

Het elektronisch stabiliteitsprogramma voorkomt kritieke rijsituaties door onder andere de ABS- en ASR-systemen te coördineren en verbeteren. BAS PRO helpt met doorremmen bij een noodstop en bij regen zorgt Brake Disk Wipe voor droge remschijven. Zo help Vito u om snel te reageren.

Attention Assist

Aan de hand van 70 verschillende meetwaarden wordt vastgesteld wanneer een bestuurder oververmoeid begint te raken. Wanneer dat het geval is, beveelt het systeem de bestuurder een pauze te nemen door middel van een optisch en akoestisch signaal.

Bandenspanningscontrole

De bandenspanningscontrole controleert continu de bandenspanning voor optimale stabiliteit én een laag brandstofverbruik.

Dynamische onderhoudsinterval

Door middel van de ASSYST-onderhoudscomputer wordt u precies op het juiste moment geattendeerd op een benodigde onderhoudsbeurt. Exact afgestemd op de inzet van uw bestelwagen.

Elektrisch bedienbare ramen en centrale vergrendeling met afstandsbediening

Praktisch comfort in uw Vito met standaard elektrisch bedienbare ramen, de centrale vergrendeling met afstandsbediening is praktisch wanneer u uw handen vol heeft.

MobiloVan 24/7 pechhulp

U heeft mobiliteitsgarantie binnen heel Europa, bij pech onderweg bent u verzekerd van hulp. Dit kan variëren van snelle en deskundige hulp van een technicus ter plaatse tot onze wegsleepservice, vervangend vervoer of een overnachting. We staan 24/7 en in uw eigen taal voor uw klaar. Het enige wat u hoeft te doen voor deze kosteloze topservice, is het onderhoud van Vito volgens de fabrieksvoorschriften bij uw Van ProCenter laten uitvoeren.

Wegrijassistent

Met de wegrij-assistent heeft op een helling geen handrem nodig om soepel op te trekken. Bij het loslaten van het rempedaal worden de remmen even voor u vastgehouden.

Zijwindassistent

De Zijwindassistent merkt kortstondige, sterke windstoten op die van opzij de koers van uw auto beïnvloeden. Gerichte remingrepen aan één zijde voorkomen dat uw auto opzij gezet wordt, zodat u op koers blijft.