raymond_chart_sae.jpg

Raymond Amesz

Executive Sales

Ik ben werkzaam vanuit de vestiging Amsterdam Zuidoost. Als zoon van een automonteur is passie voor auto’s mij met de paplepel ingegoten. Ik verkoop u geen auto, maar help u graag bij het realiseren van uw droom. Bent u op zoek naar de auto van uw dromen? Ik help u graag, ook wanneer het geen Mercedes-Benz betreft.

06-22463590 | raymond.amesz@sternauto.nl

paul_chart_sae.jpg

Paul van der Zwan

Executive Sales

Vanuit onze vestiging in Veenendaal ben ik inmiddels ruim 25 jaar in dienst en geniet ik nog steeds elke dag van het vervullen van de wensen van onze klanten. Kwaliteit en maximaal presteren zijn kernwoorden die bij mij als persoon, en onze producten, passen. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en uw wensen te vervullen.

06-54326981 | paul.van.der.zwan@sternauto.nl

sijmen_chart_sae.jpg

Sijmen Raasveld

Executive Sales

Ik ben Sales Manager van onze vestiging in het mooie Hilversum. Als liefhebber van alle mooie exclusieve automobielen heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken. In de zoektocht naar de exclusieve auto die bij u past, zet ik graag, al mijn passie, expertise en persoonlijke begeleiding voor u in. Bent u klaar voor onze zoektocht?

06-13357538 | sijmen.raasveld@sternauto.nl

max_chart_sae.jpg

Max Broekhof

Executive Sales

Vanuit onze vestiging in Amsterdam Zuidoost ben ik sinds 2000 werkzaam bij Stern Auto. Met een fantastische line-up, van de uiterst sportieve AMG's tot de zeer luxe Maybach uitvoeringen, hebben wij voor ieder een passend product. Ik nodig u van harte uit voor een nadere kennismaking.

06-10509636 | max.broekhof@sternauto.nl

floris_chart_sae.jpg

Floris Hoefsloot

Verkoop directeur 

Als gepassioneerd auto- en autosportliefhebber heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Samen met mijn collega’s zal ik alles in het werk stellen om uw ideale auto te vinden binnen onze ruime voorraad of zoeken en vinden we wereldwijd alles wat uw hart sneller doet kloppen. U bent van harte welkom!

06-12690392 | floris.hoefsloot@sternauto.nl