Kopen vanaf

€ 59.209

Private lease € 832

€ 822

Bijtellingspercentage

22%

De nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Estate

De langere wielbasis resulteert in zowel ruime beenruimte als laadruimte ten opzichte van de vorige generatie Estate en hij bezit nóg meer luxe en comfort in een ultramoderne vorm. De sportieve lijnen zijn kenmerkend voor de C-Klasse en geven hem een dynamisch uiterlijk. Mercedes-Benz heeft de nieuwe C-Klasse voorzien van de tweede generatie van het innovatieve multimediasysteem MBUX, dat voorheen alleen in de S-Klasse beschikbaar was. 

De nieuwe generatie C-Klasse is vanaf nu bij ons in de showroom te bewonderen. Plan jouw unieke moment met de C-Klasse of bekijk onze voorraad nieuwe en tweedehands modellen.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Mercedes-Benz C-Klasse Estate uitvoeringen

Mercedes-AMG C-Klasse Estate

Het aandrijfconcept van de Mercedes-AMG C 63 S E Performance combineert de krachtigste in serie geproduceerde viercilinder turbomotor ter wereld met een krachtige elektromotor. De nieuwe Mercedes-AMG C-Klasse Estate heeft maar liefst 680 pk en behaalt de 100 km/h binnen 3,4 seconden.

Luxueus comfort voor jou gemaakt

Er is een duidelijke afleiding van de S-Klasse waarneembaar. Comfort is namelijk overal aanwezig en iedere rit wordt zo aangenaam mogelijk gemaakt. Augmented reality voor navigatie kijkt met de bestuurder mee en biedt veiligheid. Een digitale cockpit en een vernieuwd head-up display bieden rijplezier uit een andere dimensie. Om de wegligging en de rijervaring van de nieuwe C-Klasse Estate te perfectioneren heeft Mercedes-Benz de nieuwe generatie voorzien van een optionele meesturen achteras, die gemakkelijk door middel van spraakbediening of het lcd-touchscreen in te schakelen is.

Downloads

Wil je meer weten over de verschillende uitvoeringen? In de online prijslijst staat alle informatie over de verschillende opties en de actuele prijzen. Download hem eenvoudig via onderstaande knop.

Tweede generatie MBUX in de C-Klasse Estate

Het luxueus ogende doorlopende scherm heeft plaats gemaakt voor een nieuw design met de tweede generatie MBUX. Ervaar een digitale toekomstbestendige comfortzone, waar jij als bestuurder helemaal thuis voelt. Het MBUX-infotainmentdisplay dient als een centraal punt binnen het voorste compartiment van de nieuwe C-Klasse. De plaatsing van het scherm is licht gebogen ten aanzien van de bestuurder, zodat je ten alle tijden gemakkelijk op het scherm kunt kijken. Standaard is het scherm 10,5-inch, optioneel is 12,3-inch mogelijk.

Mercedes-Benz specialist Hedin Automotive

Hedin Automotive is dé Mercedes-Benz C-Klasse Estate dealer van Nederland. Van het aanschaffen van een auto en (private)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz C-Klasse Estate

Wat kost de C-Klasse Estate?

De nieuwe C-Klasse Estate is leverbaar vanaf € 52.613.

In welke uitvoeringen is de C-Klasse leverbaar?

De C-Klasse is leverbaar in een Business Line, Luxury Line en AMG Line.

Wat kost de C-Klasse Limousine?

De C-Klasse Limousine is leverbaar vanaf € 50.339.