Stuur jouw motivatiebrief en CV naar: personeelszaken@sternauto.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer Willem de Graaf, Vestigingsmanager Stern Auto B.V., telefoonnummer 0318 - 555858.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Voor onze vestiging in Veenendaal zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

Partsmanager (fulltime) m/v

Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf? Dan nodigen we jou uit om te reageren!

Wij zoeken technisch talent met meerdere jaren leidinggevende ervaring in de automotive, die in hun vak de top willen bereiken bij een groeiende dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens. Je bent hét gezicht van ons bedrijf en bent in staat om met jouw team de klanttevredenheid te verhogen.

Als Partsmanager ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het magazijn, zoals het coördineren, organiseren en controleren van alle werkzaamheden die uitgevoerd worden in het magazijn. Daarnaast zorg jij voor een efficiënte planning en weet je op de juiste wijze het beste uit jouw team te halen en draag je zo bij aan een zo hoog mogelijke productiviteit en efficiency voor de organisatie.
In jouw rol krijg je veel zelfstandigheid en wordt pro-activiteit gewaardeerd. Je bent commercieel en verantwoordelijk voor het bestellen en verkopen van onderdelen en ziet toe op een correcte administratieve afhandeling hiervan.  Jij bent de échte specialist als het gaat om auto-onderdelen en zorgt voor een efficiënte en doelmatige indeling van het magazijn. Jij weet als geen andere hoe je verkoop bevorderende activiteiten en acties moet inzetten.

Voor deze functie is het een vereiste dat je meerdere jaren aantoonbare werk- en leidinggevende ervaring hebt als Partsmanager in de automotive en bij voorkeur ervaring met Mercedes-Benz. Je beschikt over HBO denk- en werkniveau en over goede communicatieve vaardigheden.

Ben jij in staat om samen met jouw team een topprestatie neer te zetten en is hospitality jou op het lijf geschreven? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Stern Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsomstandigheden. Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Tevens neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidings- en trainingsprogramma. Een assessment zal deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.