Interesse?
Stuur jouw motivatiebrief en CV naar: personeelszaken@sternauto.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer J. van den Heuvel, Service Manager, telefoonnummer 036-5474883

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Voor onze Stern Auto vestiging in Almere zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime:

LEERLING BEDRIJFSAUTO MONTEUR fulltime (m/v)

Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf? Dan nodigen we jou uit om te reageren!

Als leerling bedrijfsauto monteur / bedrijfsautotechnicus maak je kennis met alle facettten van de autotechniek. Je houdt je bezig met het uitvoeren van onderhoud en reparatie werkzaamheden aan bedrijfswagens en/of trucks.

Wij zoeken technisch talent die de MBO opleiding (Eerste) Bedrijfsautotechnicus (niveau 2 of 3) volgen of gaan volgen en die in hun vak de top willen bereiken bij een groeiend en gezond bedrijf.

Beschik je over goed technisch en praktisch inzicht en heb je enige sleutelervaring? Werk je graag in teamverband en vind je dat klanten optimaal tevreden moeten zijn? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet. Stern Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsomstandigheden. Zo worden jouw studiekosten vergoed en ontvang je vakkundige begeleiding gedurende jouw opleiding. Na het behalen van jouw diploma neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidings- en trainingsprogramma, waardoor je wordt bijgeschoold in nieuwe reparatietechnieken van diverse modellen.

Stern Auto maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Groep is een grote automotive onderneming die zowel autodealerbedrijven als autodiensten omvat. Stern Groep is sinds 2000 beursgenoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. Sindsdien is de voorgenomen aanzienlijke groei gerealiseerd in de belangrijkste autodichte regio’s van het land: Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Stern Auto is de grootste Mercedes-Benz en smart dealer van Nederland met 11 vestigingen in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ruim 400 medewerkers een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. Stern Auto is trendsetter en top performer binnen de automotive.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.